Volkswagen Passat

Ontdek de passat

Volkswagen Passat

Ruimte. Kracht. Voor zakelijk en privé.

Kopen vanaf
€ 39.990
Bijtelling
22%

Luxe en comfort in de nieuwe Passat

Al bijna 50 jaar is de Volkswagen Passat een succesnummer op de Nederlandse wegen. Deze limousine staat voor luxe, comfort en anno 2021 vooral ook voor innovatie. De Volkswagen Passat is leverbaar vanaf € 39.990.

Sportiviteit en elegantie

De Volkswagen Passat heeft een indrukwekkende uitstraling: iets chiques, iets sportiefs, iets elegants, iets stijlvols. Dat somt precies op wat het karakter van de Passat inhoudt. De grille in combinatie met de koplampen vormen een intrigerende en stoere blik.

Ontspannen onderweg

Iedere meter in de Volkswagen Passat is heel comfortabel. Het interieur is namelijk uitgerust met allerlei opties die het er heerlijk aangenaam maken. Denk bijvoorbeeld aan de ergoComfort-stoelen, inclusief massage- en klimaatfunctie. Of de optionele sfeerverlichting die u helemaal naar uw stemming kunt aanpassen. En naast comfortabel is het ook oogstrelend mooi. In de Volkswagen Passat zijn hoogwaardige en duurzame materialen. U stelt hem helemaal naar wens samen met de decoratieve strips naar keuze.

De omgeving altijd in het oog

Met de assistentiesystemen van de Volkswagen Passat is de omgeving altijd gescand. Standaard is de Passat uitgerust met onder andere Travel Assist, wat gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maakt, en Emergency Assist.

Volkswagen Passat

Motoren

De Volkswagen Passat is leverbaar met drie verschillende motoren. U kunt voor een zuinige en toch krachtige benzine kiezen. Standaard heeft de 1.5TSI een DSG-automaat. Wilt u liever deels elektrisch rijden? Dat kan met de 1.4TSI eHybrid. Met deze PHEV, incl. DSG-automaat, rijdt u tot 46 kilometer volledig elektrisch. Daarnaast is de Passat ook leverbaar met een 2.0 TDI DSG-automaat.

De uitvoeringen

Voor de zakelijke rijder, de sportieve rijder en rijder die graag denkt aan het milieu. Kies een uitvoering die bij u past. 

Volkswagen Passat Variant

Op zoek naar nóg meer ruimte?

De Volkswagen Passat Variant. Slimme assistentiesystemen, een ruime kofferbak van 650 liter en het design maken van elke rit in deze nieuwe Volkswagen een ontspannen ervaring. 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

DSG-automaat actie
DSG-automaat actie

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

ID.Buzza
25 mei 2022
Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo nu te bestellen

De verkoop van de volledig elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn van start gegaan. De personenvariant van de ID. Buzz is verkrijgbaar vanaf € 55.000. De ID. Buzz Cargo is leverbaar vanaf € 46.200.

28 maart 2022
Volkswagen T-Roc
17 februari 2022
Prijs van Volkswagen T-Roc bekend en vanaf heden bestelbaar

Volkswagen heeft de T-Roc volledig in het nieuw gestoken en voorzien van flinke optische en technologische upgrades. De T-Roc is vanaf heden bestelbaar vanaf € 32790. Stapt u binnenkort in deze stoere SUV?

start productie ID.5
4 februari 2022
Productie Volkswagen ID.5 is gestart

De productie van de volledig elektrische ID.5 is onlangs officieel gestart in Zwickau. Hiermee produceert de fabriek in Zwickau enkel nog elektrische modellen. Meer weten over de fabriek in Zwickau?

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.