Volkswagen Passat

Ontdek de passat

Volkswagen Passat

Ruimte. Kracht. Voor zakelijk en privé.

Kopen vanaf
€ 39990
Bijtelling
22%

Luxe en comfort in de nieuwe Passat

Al bijna 50 jaar is de Volkswagen Passat een succesnummer op de Nederlandse wegen. Deze limousine staat voor luxe, comfort en anno 2021 vooral ook voor innovatie. De Volkswagen Passat is leverbaar vanaf € 39.990.

Sportiviteit en elegantie

De Volkswagen Passat heeft een indrukwekkende uitstraling: iets chiques, iets sportiefs, iets elegants, iets stijlvols. Dat somt precies op wat het karakter van de Passat inhoudt. De grille in combinatie met de koplampen vormen een intrigerende en stoere blik.

Ontspannen onderweg

Iedere meter in de Volkswagen Passat is heel comfortabel. Het interieur is namelijk uitgerust met allerlei opties die het er heerlijk aangenaam maken. Denk bijvoorbeeld aan de ergoComfort-stoelen, inclusief massage- en klimaatfunctie. Of de optionele sfeerverlichting die u helemaal naar uw stemming kunt aanpassen. En naast comfortabel is het ook oogstrelend mooi. In de Volkswagen Passat zijn hoogwaardige en duurzame materialen. U stelt hem helemaal naar wens samen met de decoratieve strips naar keuze.

De omgeving altijd in het oog

Met de assistentiesystemen van de Volkswagen Passat is de omgeving altijd gescand. Standaard is de Passat uitgerust met onder andere Travel Assist, wat gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maakt, en Emergency Assist.

Volkswagen Passat

Motoren

De Volkswagen Passat is leverbaar met drie verschillende motoren. U kunt voor een zuinige en toch krachtige benzine kiezen. Standaard heeft de 1.5TSI een DSG-automaat. Wilt u liever deels elektrisch rijden? Dat kan met de 1.4TSI eHybrid. Met deze PHEV, incl. DSG-automaat, rijdt u tot 46 kilometer volledig elektrisch. Daarnaast is de Passat ook leverbaar met een 2.0 TDI DSG-automaat.

De uitvoeringen

Voor de zakelijke rijder, de sportieve rijder en rijder die graag denkt aan het milieu. Kies een uitvoering die bij u past. 

Volkswagen Passat Variant

Op zoek naar nóg meer ruimte?

De Volkswagen Passat Variant. Slimme assistentiesystemen, een ruime kofferbak van 650 liter en het design maken van elke rit in deze nieuwe Volkswagen een ontspannen ervaring. 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Duurzaamheidspremie Volkswagen ID.3 1ST
Duurzaamheidspremie ID.3 1ST

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. 

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Travel-assist-lane assist
29 november 2021
Hoe werkt IQ.Drive Travel Assist van Volkswagen

In de Volkswagen Polo, Taigo en ID.5 kunt u semiautonoom rijden met IQ.Drive Travel Assist. Maar hoe werkt dit systeem eigenlijk?

Large JPG-IC0186
29 november 2021
Zeven wintertips voor uw elektrische Volkswagen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en steeds vaker staat u in de ochtend uw ruiten te krabben. Het is duidelijk, de winter komt er weer aan. Rijdt u een elektrische auto? Dan heeft de winter nogal gevolgen voor uw rijgedrag.

slimchassis-mobile
19 november 2021
Slim chassis van de toekomst, Volkswagen werkt eraan!

Bij Volkswagen speelt software een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden.

troc16-9-header-mobile
17 november 2021
Volkswagen onthult nieuwe T-Roc en T-Roc Cabrio

Volkswagen heeft de nieuwe Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio onthuld. De compacte SUV-modellen vallen op door het vernieuwde design.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.