Volkswagen Passat

Ontdek de passat

Volkswagen Passat

Ruimte. Kracht. Voor zakelijk en privé.

Kopen vanaf
€ 39.990
Bijtelling
22%

Luxe en comfort in de nieuwe Passat

Al bijna 50 jaar is de Volkswagen Passat een succesnummer op de Nederlandse wegen. Deze limousine staat voor luxe, comfort en anno 2021 vooral ook voor innovatie. De Volkswagen Passat is leverbaar vanaf € 39.990.

Sportiviteit en elegantie

De Volkswagen Passat heeft een indrukwekkende uitstraling: iets chiques, iets sportiefs, iets elegants, iets stijlvols. Dat somt precies op wat het karakter van de Passat inhoudt. De grille in combinatie met de koplampen vormen een intrigerende en stoere blik.

Ontspannen onderweg

Iedere meter in de Volkswagen Passat is heel comfortabel. Het interieur is namelijk uitgerust met allerlei opties die het er heerlijk aangenaam maken. Denk bijvoorbeeld aan de ergoComfort-stoelen, inclusief massage- en klimaatfunctie. Of de optionele sfeerverlichting die u helemaal naar uw stemming kunt aanpassen. En naast comfortabel is het ook oogstrelend mooi. In de Volkswagen Passat zijn hoogwaardige en duurzame materialen. U stelt hem helemaal naar wens samen met de decoratieve strips naar keuze.

De omgeving altijd in het oog

Met de assistentiesystemen van de Volkswagen Passat is de omgeving altijd gescand. Standaard is de Passat uitgerust met onder andere Travel Assist, wat gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maakt, en Emergency Assist.

Volkswagen Passat

Motoren

De Volkswagen Passat is leverbaar met drie verschillende motoren. U kunt voor een zuinige en toch krachtige benzine kiezen. Standaard heeft de 1.5TSI een DSG-automaat. Wilt u liever deels elektrisch rijden? Dat kan met de 1.4TSI eHybrid. Met deze PHEV, incl. DSG-automaat, rijdt u tot 46 kilometer volledig elektrisch. Daarnaast is de Passat ook leverbaar met een 2.0 TDI DSG-automaat.

De uitvoeringen

Voor de zakelijke rijder, de sportieve rijder en rijder die graag denkt aan het milieu. Kies een uitvoering die bij u past. 

Volkswagen Passat Variant

Op zoek naar nóg meer ruimte?

De Volkswagen Passat Variant. Slimme assistentiesystemen, een ruime kofferbak van 650 liter en het design maken van elke rit in deze nieuwe Volkswagen een ontspannen ervaring. 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

DSG-automaat actie
DSG-automaat actie

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

header vw gtx
21 september 2022
Stagiaires bouwen ID.5 GTX ‘Xcite’ showcar

Tijdens het ID. Treffen in Locarno (Zwitserland) onthulde Volkswagen de ID.5 GTX ‘Xcite’. Deze showcar is gebouwd door stagiairs van Volkswagen’s vestigingen in Zwickau, Dresden en Chemnitz

Header vw extreme
21 september 2022
Volkswagen presenteert elektrische ID. XTREME offroad concept

Spanning op het ID. Treffen in Locarno: Volkswagen heeft de ID. EXTREME onthuld. Een concept car voor offroad-gebruik die tijdens het evenement kon rekenen op zeer enthousiaste reacties van het publiek. 

header_taigo_tcross_troc
8 juli 2022
Keuzehulp: Ga voor de Volkswagen T-Cross, T-Roc of Taigo

De Volkswagen T-Roc, T-Cross en volledig nieuwe Taigo zijn zeer geliefde Volkswagen modellen in het SUV-Gamma van het Duitse merk. Maar welke SUV past het beste bij u?

Header ID. AERO 1700x956 2
6 juli 2022
Onthulling Volkswagen ID. AERO - De eerste volledig elektrische limousine

Volkswagen onthulde onlangs de eerste elektrische limousine concept car in China. De ID. AERO genaamd. De productversie wordt in 2023 verder gelanceerd, maar wij hebben de eerste beelden.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.