Volkswagen Passat Variant

Ontdek de Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Completer. Geavanceerder. Verfijnder.

Kopen vanaf
€ 42790
Bijtelling
22%

Ruimtelijk gemak met de Passat Variant

Maakt u veel zakelijke kilometers en gaat u op reis met het gehele gezin? Dan wilt u natuurlijk genieten van al het gemak, ruimte en comfort die een auto te bieden heeft. Dat kan allemaal in de nieuwe Volkswagen Passat Variant. U rijdt weg in de Passat Variant vanaf € 42790.

Strakke grille met dynamisch design

Het dynamische design van de Passat Variant trekt de aandacht. Lichtmetalen velgen, een strakke grille en minimalistische vormgeving. En met een kofferbakruimte van 650 liter komen luxe en gemak samen. De optionele LED Matrix verlichting maken de voorkant van de Passat helemaal af én zorgen voor perfect zicht, zonder andere weggebruikers te verblinden.

Innovatief interieur

Er is meer dan genoeg ruimte om met vijf personen in de auto te zitten. Naast ruimte heeft de Passat Variant ook een innovatief interieur. Het dashboard is uitgerust met het geavanceerde multimediasysteem met navigatie, telefoonvoorbereiding en app-connect. De echte eyecather zijn de doorlopende lijnen van de ventilatieroosters.

Slimme assistentiesystemen

De nieuwe Volkswagen Passat Variant is rijk uitgerust met talloze assistentiesystemen. Net als vele andere modellen is de Passat Variant voorzien van Lane Assist, maar als nieuwe features kent deze ruime Passat ook Travel Assist en Digital Key. Travel Assist zorgt ervoor dat u altijd in het midden van de rijbaan rijdt, met een gepaste afstand tot uw voorganger. Leg uw handen op het stuur en de Passat Variant doet de rest. Zo krijgt u bij snelheden tot 210 kilometer per uur alvast een voorproefje van autonoom rijden. De Digital Key maakt het mogelijk om uw Passat Variant te openen met bepaalde Samsung-smartphones. De Passat Variant kent verder ook nog Nature Voice Control. Stembesturing is ideaal om uw volledige focus op de weg te houden. Stel een vraag aan uw Passat Variant en hij zoekt direct het antwoord voor u op. De ideale bijrijder!

Volkswagen Passat Variant

Brandstof of PHEV

Gaat u voor een 1.5 TSI 7-traps DSG-automaat, dan heeft u 150 pk onder uw motorkap zitten. Met de hybride Passat Variant rijd u tot 56 kilometer volledig elektrisch. Korte afstanden rijdt de GTE Business 6-traps automaat dus helemaal emissievrij.

De uitvoeringen 

Kiest u voor een brandstofauto of toch een PHEV? De keuze is aan u.

Volkswagen Tiguan

Liever een hoge instap?

De nieuwe Volkswagen Tiguan. Volledig nieuw. Heerlijk vertrouwd en nu ook leverbaar als Plug-in Hybride. De Tiguan heeft een trekgewicht tot 2.000 kilo. Is deze succesvolle SUV wat voor u? De Tiguan is bestelbaar vanaf € 38.990.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Duurzaamheidspremie Volkswagen ID.3 1ST
Duurzaamheidspremie ID.3 1ST

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. 

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Travel-assist-lane assist
29 november 2021
Hoe werkt IQ.Drive Travel Assist van Volkswagen

In de Volkswagen Polo, Taigo en ID.5 kunt u semiautonoom rijden met IQ.Drive Travel Assist. Maar hoe werkt dit systeem eigenlijk?

Large JPG-IC0186
29 november 2021
Zeven wintertips voor uw elektrische Volkswagen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en steeds vaker staat u in de ochtend uw ruiten te krabben. Het is duidelijk, de winter komt er weer aan. Rijdt u een elektrische auto? Dan heeft de winter nogal gevolgen voor uw rijgedrag.

slimchassis-mobile
19 november 2021
Slim chassis van de toekomst, Volkswagen werkt eraan!

Bij Volkswagen speelt software een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden.

troc16-9-header-mobile
17 november 2021
Volkswagen onthult nieuwe T-Roc en T-Roc Cabrio

Volkswagen heeft de nieuwe Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio onthuld. De compacte SUV-modellen vallen op door het vernieuwde design.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.