Schadenet Rivierenland (6)

Kom werken bij De Waal Autogroep

Schadenet Rivierenland

Schadenet Rivierenland

Onderdeel van De Waal Autogroep is Schadenet Rivierenland. Schadenet Rivierenland is een universeel en professioneel schadebedrijf voor personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen. Wil jij deel uitmaken van het twintigkoppige team? Wij herstellen allerlei soorten autoschade; van kleine krasjes tot het vervangen van gehele panelen en het uitdeuken en opnieuw spuiten. Om samen de hoogste kwaliteit te garanderen? Bekijk dan onze vacature(s) en solliciteer direct.

Bekijk onze vacatures

Schadenet Rivierenland 1700x956 3
Leerling Schadehersteller

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een leerling Schadehersteller.

Schadenet Rivierenland 1700x956 2
Plaatwerker

Tiel - Vind je kwaliteit en werken met de nieuwste technieken belangrijk? Kom werken als Plaatwerker bij SchadeNet Rivierenland, een autoschadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Spuitcabine
Ervaren Autospuiter

Tiel - Wil jij een uitdagende baan waarin je zelfstandig je werkzaamheden kan uitvoeren? Weet je als geen ander hoe je auto’s tot en met kleine bussen moet spuiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Spuitcabine buiten
(de-)Montagemonteur

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een (de-)Montagemonteur.

Schadenet Rivierenland 1700x956
Voorbewerker

Tiel - Word jij enthousiast van het opknappen van auto’s? Ben jij er trots op wanneer je samen met collega’s een auto met schade weer in nieuwstaat weet om te toveren? Bekijk dan onze vacature bij Schadenet Rivierenland voor Voorbewerker.

Stel je vraag!

Hai! Ik ben Kitty Zonsveld. HR Manager bij De Waal Autogroep. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het mij dan weten.

Kitty