Werkplaats

Zo gaat 'ie langer mee

Werkplaats van De Waal

Uw auto in optimale conditie.

De Waal Service

Altijd vooraf een duidelijke prijsopgave van de benodigde werkzaamheden. Dus geen verrassingen achteraf!

Onderhoud

Vakkundig onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Uw auto regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Op alle werkzaamheden en op de originele Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda onderdelen die vervangen worden, ontvangt u 24 maanden garantie. Daarnaast ontvangt u gratis pechhulp in Europa na onderhoud door een officiële dealer zoals De Waal.

APK 

Onze werkplaatsen zijn erkende RDW-keuringsinstanties die uw auto door-en-door kennen. Hierdoor wordt de APK vakkundig en snel uitgevoerd, zodat u weer snel op weg kunt. Het is afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het type brandstof hoe vaak en wanneer uw auto een APK keurig nodig heeft. 

APK
Airco onderhoud

Airco onderhoud

Met regelmatig airco-onderhoud houdt u de lucht in uw auto fris en zorgt u dat de airconditioning optimaal koelt. En dat niet alleen: u voorkomt ook schade aan het systeem.

Bandenwissel

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband en banden met een sterk verminderd profiel slippen sneller.

Bandenwissel
Navigatie update

Navigatieupdates

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland komen en verdwijnen er elke dag wegen, rotondes en straten. Daarom is het cruciaal uw infotainmentsysteem up-to-date te houden met een navigatie-update.

Schade & reparaties

De Waal Autogroep herstelt in samenwerking met Schadenet Rivierenland professioneel uw autoschade. Geen reparatie is onze monteurs te gek. We helpen u graag verder met vervangend vervoer, pechhulp, onderhoud en een goede autoverzekering.

Schade en reparatie

Wij helpen u graag

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op en indien mogelijk helpen wij u verder.