Aircocheck Audi

Fris de zomer in

Audi aircocheck

Koele en schone lucht in uw auto.

Aircocheck

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit.

Airco onderhoud Audi

Voorkom schade aan uw airconditioning

Om uw airco in een uitstekende conditie te houden, heeft deze onderhoud nodig. Tijdens de aircocheck controleren wij hoe de airco functioneert, checken wij de koelende werking van de airco en controleren wij de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Als blijkt dat er onderhoud nodig is, vervallen de kosten van de aircocheck.

Een aircocheck kost slechts € 25 bij Audi De Waal.

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling

Iedere drie jaar heeft uw aircosysteem een onderhoudsbeurt nodig. Profiteer dan nu van het aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de aircocheck gratis.

Tijdens een onderhoudsbeurt checken wij op schade aan leidingen en de compressor, vullen het koudemiddel af en reinigen het stof en pollenfilter, zodat er weer een frisse geur in uw Audi circuleert.

U kunt uw Audi een onderhoudsbeurt en geurbehandeling laten ondergaan vanaf € 139. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud  € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen. Reparaties vallen niet onder dit bedrag en zullen in overleg met u uitgevoerd worden.

ARS4958-03 Audi voorjaarscampagne 2023 - Homepagebanner 1920x1080px2