Aircocheck Audi

Fris de zomer in

Audi aircocheck

Koele en schone lucht in je auto.

Aircocheck

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit je auto na activering van het aircosysteem, zodat je fris achter het stuur van jouw Audi zit.

Airco onderhoud Audi

Voorkom schade aan je airconditioning

Om jouw airco in een uitstekende conditie te houden, heeft deze onderhoud nodig. Tijdens de aircocheck controleren wij hoe de airco functioneert, checken wij de koelende werking van de airco en controleren wij de kwaliteit van het stof- en pollenfilter. Als blijkt dat er onderhoud nodig is, vervallen de kosten van de aircocheck.

Een aircocheck kost slechts € 25 bij Audi De Waal.

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling

Iedere drie jaar heeft jouw aircosysteem een onderhoudsbeurt nodig. Profiteer dan nu van het aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer je airco onderhoud laat uitvoeren krijg je de aircocheck gratis.

Tijdens een onderhoudsbeurt checken wij op schade aan leidingen en de compressor, vullen het koudemiddel af en reinigen het stof en pollenfilter, zodat er weer een frisse geur in jouw Audi circuleert.

Je kunt je Audi een onderhoudsbeurt en geurbehandeling laten ondergaan vanaf € 139. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud  € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen. Reparaties vallen niet onder dit bedrag en zullen in overleg met je uitgevoerd worden.

ARS4958-03 Audi voorjaarscampagne 2023 - Homepagebanner 1920x1080px2