Header vw bedrijfswagens wintercheck

Let it snow

Volkswagen Bedrijfswagens Winteracties

Voorbereid de winter in.

Met de Altijd Door Wintercheck weet je zeker dat je bus klaar is voor de koude wintermaanden. Zo voorkom je stilstand en weet je zeker dat je deze winter niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Onze gekwalificeerde monteurs kijken je bus namelijk na op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, ruiten en motorruimte tot elektrische installatie, interieur, exterieur en ze vullen daarnaast gratis de vloeistoffen bij. Plan dus snel een wintercheck voor je bedrijfswagen. 

wintercheck vw bedrijfswagens

Controleren op 20 essentiële punten

Tijdens de wintercheck wordt je auto gecontroleerd op 20 essentiële punten. Hierbij worden indien nodig ook alle vloeistoffen, zoals olie en koelvloeistof, bijgevuld. Maak snel een afspraak voor de wintercheck, dan zien wij je snel bij één van onze vestigingen.

Veilig op weg met winterbanden

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen dan voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. Banden wisselen kan al vanaf € 49 en wij kunnen je zomerbanden voor je opslaan in ons bandenhotel. 

rr-04-nfz-606568
Wintercampagne BWG SKILD vloerplaten

20% korting op kunststof vloerplaten van SKILD

Tijdens een rit in je bedrijfswagen kunnen de vloer, de lading en het gereedschap beschadigen. Om dit te voorkomen kies je voor de betrouwbaarheid van SKILD vloerplaten, gemaakt van A-klasse topkwaliteit. Tijdelijk zijn de vloerplaten extra voordelig. Profiteer van 20% korting via onderstaande button. 

Styling pakket met 10% korting

Geef je bedrijfswagen een extra stoere en sportieve uitstraling met het Styling Pakket. Het pakket bestaat o.a. uit een voor- en achterspoiler, zwarte logo's voor en achter en functionele sidebars, waarmee je auto aan de zijkant tevens bescherm is tegen kleine schades. Het Styling Pakket is beschikbaar voor de Caddy Cargo, Transporter 6.1 en de Crafter

Styling Pakket Caddy Cargo voorspoiler
vw bedrijfswagen mat

All weather mattensets

Natte schoenen of bladeren in de auto? Een Volkswagen All weather mattenset beschermt de bekleding  van jouw bedrijfswagen tegen vuil en is makkelijk te reinigen. Bekijk al onze originele Volkswagen mattensets en meer in de webshop.

Plan snel een afspraak in, zodat je goed voorbereid de winter in kan