Skoda_Zomercheck_mobiel

De zon tegemoet

Škoda Zomercheck

Klaar voor de zomer.

Is jouw Škoda al klaar voor de zomer? Voor maar € 30 controleren we je Škoda op 20 essentiële punten en vullen we direct alle belangrijke vloeistoffen voor je bij. Zo voorkom je vervelende verrassingen en kun je onbezorgd van de zomer genieten. Profiteer daarnaast van korting op Airco service, diverse accessoires en een bandenwissel. Plan direct een afspraak!

Škoda Zomercampagne 2023-3

De zomer staat voor de deur

En dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om je auto zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op pad en plan voor slechts € 30 de Škoda Zomercheck. Met deze check, controleren we je Škoda op 20 belangrijke punten en we vullen direct alle belangrijke vloeistoffen bij. Met de Škoda Zomercheck voorkom je vervelende verrassingen en kunt je onbezorgd op pad. 

De zomer is hét moment om samen met jouw Škoda de mooiste plekjes te ontdekken. Je Škoda neemt je overal naartoe. Kom langs in een van onze werkplaatsen voor de zomercheck.

✔ Bandenprofiel ✔ Slijtagepatroon ✔ Bandenreparatieset en reservewiel ✔ Bandenspanning ✔ Remblokken ✔ Remschijven ✔ Ruitenwissers ✔ Ruitensproeier-niveau ✔ Ruitensproeiers ✔ Voorruit ✔ Motoroliepijl ✔ Koelvloeistof vorstbeveiliging ✔ Koelvloeistofniveau ✔ Accu ✔ Airconditioning ✔ Verwarming ✔ Trekhaak ✔ Deuren ✔ Buitenverlichting ✔ Uitlaatsysteem

Airco Service

Haal alles uit jouw airco en geniet van schone, frisse lucht tijdens je zomervakantie. Plan een onderhoudsbeurt in voor de zomer, om met een airco in topconditie de zomer in te gaan.  Met vakkundige Airco service voorkom je dat kleine storingen dure reparaties worden. Nu incl. geurbehandeling voor € 149.

Skoda Aircocheck
Skoda bandenwissel

Bandenwissel nu € 59

Rijd je nog op winterbanden? Laat ze voordelig wisselen voor € 59. Zomerbanden zijn speciaal gemaakt om hoge temperaturen en natte weersomstandigheden te doorstaan. 

  • Méér grip en rijcomfort op de weg
  • Een kortere remweg
  • Een lager verbruik
  • Minder slijtage

Korting op zomerse accessoires

Nog meer ruimte, gemak en praktisch comfort deze zomer?  Profiteer van flink wat korting op de originele Škoda accessoires. Je kunt een zomer lang genieten met maar liefst € 120 korting op de fietsendrager, 20% korting op de dakdragers en 10% korting op de dakkoffers.

Skoda zomerse accessoires

Helemaal voorbereid op vakantie

Plan een aircocheck en -onderhoud en laat je zomerbanden onder de auto zetten.

*Voor auto’s vanaf modeljaar 2017 geldt dat de kosten voor Airco service € 189 bedragen.