Zomercheck ŠKODA

De zon tegemoet

ŠKODA Zomercheck

Klaar voor de zomer.

Plan uw zomercheck voor slechts € 20

Wordt het zee en strand of gaat u op ontdekking in de natuur? Wat uw plannen ook zijn deze zomer, de tijd is aangebroken om heerlijk te genieten. Zeker met uw ŠKODA in topconditie. Klaar voor de zomer.

Zomercheck ŠKODA

De zomer staat voor de deur

En dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om uw auto zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op pad en plan voor slechts € 20 de ŠKODA Zomercheck. Met deze check, controleren we uw ŠKODA op 20 belangrijke punten en we vullen direct alle belangrijke vloeistoffen voor u bij. Met de ŠKODA Zomercheck voorkomt u vervelende verrassingen en kunt u onbezorgd op pad.

ŠKODA Zomercheck

De zomer is hét moment om samen met uw ŠKODA de mooiste plekjes te ontdekken. Uw ŠKODA neemt je overal naartoe. Kom langs in een van onze werkplaatsen voor de zomercheck.

Zomercheck ŠKODA

✔ Bandenprofiel ✔ Slijtagepatroon ✔ Bandenreparatieset en reservewiel ✔ Bandenspanning ✔ Remblokken ✔ Remschijven ✔ Ruitenwissers ✔ Ruitensproeier-niveau ✔ Ruitensproeiers ✔ Voorruit ✔ Motoroliepijl ✔ Koelvloeistof vorstbeveiliging ✔ Koelvloeistofniveau ✔ Accu ✔ Airconditioning ✔ Verwarming ✔ Trekhaak ✔ Deuren ✔ Buitenverlichting ✔ Uitlaatsysteem

Helemaal voorbereid op vakantie

Plan een aircocheck en -onderhoud en laat uw zomerbanden onder de auto zetten.