Skoda_Zomercheck_mobiel

De zon tegemoet

Škoda Zomercheck

Klaar voor de zomer.

Plan je zomercheck voor slechts € 20

Wordt het zee en strand of ga je op ontdekking in de natuur? Wat je plannen ook zijn deze zomer, de tijd is aangebroken om heerlijk te genieten. Zeker met jouw Škoda in topconditie. Klaar voor de zomer.

Škoda Zomercampagne 2023-3

De zomer staat voor de deur

En dat betekent dat het weer de hoogste tijd is om je auto zomerklaar te maken. Ga goed voorbereid op pad en plan voor slechts € 20 de Škoda Zomercheck. Met deze check, controleren we je Škoda op 20 belangrijke punten en we vullen direct alle belangrijke vloeistoffen bij. Met de Škoda Zomercheck voorkom je vervelende verrassingen en kunt je onbezorgd op pad.

Škoda Zomercheck

De zomer is hét moment om samen met jouw Škoda de mooiste plekjes te ontdekken. Je Škoda neemt je overal naartoe. Kom langs in een van onze werkplaatsen voor de zomercheck.

Zomercheck Škoda

✔ Bandenprofiel ✔ Slijtagepatroon ✔ Bandenreparatieset en reservewiel ✔ Bandenspanning ✔ Remblokken ✔ Remschijven ✔ Ruitenwissers ✔ Ruitensproeier-niveau ✔ Ruitensproeiers ✔ Voorruit ✔ Motoroliepijl ✔ Koelvloeistof vorstbeveiliging ✔ Koelvloeistofniveau ✔ Accu ✔ Airconditioning ✔ Verwarming ✔ Trekhaak ✔ Deuren ✔ Buitenverlichting ✔ Uitlaatsysteem

Helemaal voorbereid op vakantie

Plan een aircocheck en -onderhoud en laat je zomerbanden onder de auto zetten.