Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

Uw bedrijfsvoering altijd in beweging

De 7 Servicebeloften van Volkswagen

In onze bedrijfswagencentra staan wij altijd voor u klaar.

Altijd rijden met de 7 Servicebeloften

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op de Volkswagen Bedrijfswagens Servicebeloften. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn. Hoe we u snel weer op weg helpen. En hoe we kunnen helpen te besparen op kosten. Zo laten we u zo kort mogelijk wachten, op service waar u toch al niet op zat te wachten. Kortom, altijd rijden met de 7 Servicebeloften.

Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt hopelijk niet snel terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

2. Gratis pechhulp. Dag en nacht.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw Bedrijfswagen. Is uw Bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw Bedrijfswagen in onderhoud is bij De Waal Autogroep. U kunt de Mobiliteitsservice bellen op 0800 – 555 7000. Bent u buiten Nederland? Dan belt u +31 800 555 7000 of +31 33 4949 101.

Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens
Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen Bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw Bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens
Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw Bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw Bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

6. Ieder bedrijfswagencentrum flexibel open.

Een check van uw wagenpark om 6 uur ‘s ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens
Servicebeloften Volkswagen Bedrijfswagens

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en Fleetportal.

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw Bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstof-verbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud – het zit er allemaal in. Zo houdt u uw Bedrijfswagen in topconditie en kunt u tot wel 14% op brandstofkosten besparen.

Wilt u weten of wij onze beloften waarmaken? 

Maak dan vandaag nog een afspraak.