Schadenet Rivierenland

Snel weer onderweg

Herstel bij Schadenet Rivierenland

Uw voertuig wordt bij alle Schadenet vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze.

Schade?

De Waal Autogroep herstelt in samenwerking met Schadenet Rivierenland professioneel uw autoschade. 

Schadenet Rivierenland

Wij herstellen het voor u

Wij beschikken over een professioneel schadeherstelbedrijf. Schadenet Rivierenland bevindt zich in Tiel aan de Marconistraat. U kunt uw autoschade echter bij elke De Waal vestiging laten herstellen. Wij regelen het vervoer vanaf de vestigingen naar het schadebedrijf en u krijgt vervolgens bericht wanneer uw autoschade is verholpen.

Wanneer u schade aan uw auto heeft, dan wilt u dat de schade aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd wordt. Maar waar moet u eerst heen, de verzekering of het schadebedrijf?

Stap 1

Het schadeformulier

U vult op de plaats van het ongeval samen met de tegenpartij een Europees schadeformulier in. Zorg er voor dat zowel uzelf als de tegenpartij het formulier ondertekenen. Beide partijen nemen een deel van het schadeformulier mee. Meldt via de telefoon aan uw verzekering/leasemaatschappij dat u schade heeft en maak indien mogelijk foto’s van de schade. Het schadeformulier dient u vervolgens zo snel mogelijk in te leveren bij uw contactpersoon. Ook bij schades waarbij geen tegenpartij aanwezig is, dient een schadeformulier ingevuld te worden. Dit versnelt namelijk de afhandeling bij uw verzekering/leasemaatschappij.

Stap 2

Vervoer

Mocht uw auto niet meer te berijden zijn, laat dan uw auto wegslepen door een bergingsbedrijf. U kunt in overleg met de berger bepalen waar u uw auto naar toe wilt vervoeren. Het meest voor de hand liggend is het schadebedrijf, maar u bent vrij om dat zelf te bepalen. Mocht uw auto nog bestuurbaar zijn, dan kunt u uw auto bij Schadenet Rivierenland of één van de De Waal vestigingen langsbrengen. De schade aan uw auto wordt vervolgens bij Schadenet Rivierenland getaxeerd en herstel zal na overleg plaatsvinden. U kunt dan tevens kenbaar maken of u vervangend vervoer nodig heeft*.

Zorg er te allen tijde voor dat in uw auto uw kenteken, deel 1 en deel 2, ligt en tevens de groene kaart van de verzekering (of een kopie van deze documenten).

Wat doet De Waal/Schadenet Rivierenland voor u?

Een ongeluk veroorzaakt al genoeg problemen, daarom nemen wij graag de zorg na een aanrijding uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is het schadeformulier invullen, de verzekering/leasemaatschappij inlichten en met de schadeadviseur het intakeformulier invullen en ondertekenen. Wij beschikken over een eigen haal- en brengservice, waarmee wij uw schadeauto ophalen en waarbij indien gewenst direct voor een vervangende auto kan worden gezorgd*. Uiteraard kunnen wij na enkele dagen op dezelfde wijze uw vakkundig herstelde auto weer bij u afleveren. Wij maken het u graag zo eenvoudig mogelijk.

*Aan vervangend vervoer en herstel zijn geen kosten verbonden, mits uw verzekering de kosten dekt. Vooraf zal gecontroleerd moeten worden of dit het geval is.