Schadenet Rivierenland

Snel weer onderweg

Herstel bij Schadenet Rivierenland

Je voertuig wordt bij alle Schadenet vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze.

Schade?

De Waal Autogroep herstelt in samenwerking met Schadenet Rivierenland professioneel jouw autoschade. 

Schadenet Rivierenland

Wij herstellen het voor jou

Wij beschikken over een professioneel schadeherstelbedrijf. Schadenet Rivierenland bevindt zich in Tiel aan de Marconistraat. Je kunt je autoschade echter bij elke De Waal vestiging laten herstellen. Wij regelen het vervoer vanaf de vestigingen naar het schadebedrijf en je krijgt vervolgens bericht wanneer de autoschade is verholpen.

Wanneer je schade aan uw auto heeft, dan wil je dat de schade aan je auto snel en vakkundig gerepareerd wordt. Maar waar moet je eerst heen, de verzekering of het schadebedrijf?

Stap 1

Het schadeformulier

Je vult op de plaats van het ongeval samen met de tegenpartij een Europees schadeformulier in. Zorg er voor dat zowel jijzelf als de tegenpartij het formulier ondertekenen. Beide partijen nemen een deel van het schadeformulier mee. Meld via de telefoon aan uw verzekering/leasemaatschappij dat je schade hebt en maak indien mogelijk foto’s van de schade. Het schadeformulier dien je vervolgens zo snel mogelijk in te leveren bij jouw contactpersoon. Ook bij schades waarbij geen tegenpartij aanwezig is, dient een schadeformulier ingevuld te worden. Dit versnelt namelijk de afhandeling bij je verzekering/leasemaatschappij.

Stap 2

Vervoer

Mocht je auto niet meer te berijden zijn, laat dan je auto wegslepen door een bergingsbedrijf. Je kunt in overleg met de berger bepalen waar je je auto naar toe wilt vervoeren. Het meest voor de hand liggend is het schadebedrijf, maar je bent vrij om dat zelf te bepalen. Mocht je auto nog bestuurbaar zijn, dan kun je je auto bij Schadenet Rivierenland of één van de De Waal vestigingen langsbrengen. De schade aan je auto wordt vervolgens bij Schadenet Rivierenland getaxeerd en herstel zal na overleg plaatsvinden. Je kunt dan tevens kenbaar maken of je vervangend vervoer nodig hebt*.

Zorg er te allen tijde voor dat in je auto je kenteken, deel 1 en deel 2, ligt en tevens de groene kaart van de verzekering (of een kopie van deze documenten).

Wat doet De Waal/Schadenet Rivierenland voor jou?

Een ongeluk veroorzaakt al genoeg problemen, daarom nemen wij graag de zorg na een aanrijding uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is het schadeformulier invullen, de verzekering/leasemaatschappij inlichten en met de schadeadviseur het intakeformulier invullen en ondertekenen. Wij beschikken over een eigen haal- en brengservice, waarmee wij je schadeauto ophalen en waarbij indien gewenst direct voor een vervangende auto kan worden gezorgd*. Uiteraard kunnen wij na enkele dagen op dezelfde wijze je vakkundig herstelde auto weer bij je afleveren. Wij maken het je graag zo eenvoudig mogelijk.

*Aan vervangend vervoer en herstel zijn geen kosten verbonden, mits de verzekering de kosten dekt. Vooraf zal gecontroleerd moeten worden of dit het geval is.