Schade en reparatie Volkswagen Bedrijfswagens

Snel weer onderweg

Volkswagen Bedrijfswagens schade & reparatie 

Jouw voertuig wordt bij alle Schadenet vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze.

Schade?

De Waal Autogroep herstelt in samenwerking met Schadenet Rivierenland professioneel jouw autoschade. 

Schadenet Rivierenland

Wij herstellen het voor je

Wij beschikken over een professioneel schadeherstelbedrijf. Schadenet Rivierenland bevindt zich in Tiel aan de Marconistraat. Je kunt je autoschade echter bij elke De Waal vestiging laten herstellen. Wij regelen het vervoer vanaf de vestigingen naar het schadebedrijf en je krijgt vervolgens bericht wanneer de autoschade is verholpen.

Wanneer je schade aan je auto hebt, dan wil je dat de schade aan je auto snel en vakkundig gerepareerd wordt. Maar waar moet je eerst heen, de verzekering of het schadebedrijf?

Ruitschade

Heb je ruitschade, bijvoorbeeld door opspattende steentjes of een (poging tot) inbraak? Om erger te voorkomen is het belangrijk dat zelfs de kleinste ruitschade direct wordt hersteld, zodat je ruit niet nog verder beschadigd. Kleine ruitbeschadigingen kunnen vaak eenvoudig gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere ruitschade. Bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. 

Je ontvangt korting op je eigen risico bij ruitvervanging en een sterretje wordt gratis gerepareerd (afhankelijk van je verzekering).

ruitreparatie

Reparatie

Een lekke uitlaat, kapot achterlicht of een beschadigde snaar? Bij De Waal Autogroep laat je dit snel goedkoop en voor een kleine prijs repareren. Plan zelf je afspraak of neem telefonisch contact, zodat je vragen beantwoord kunnen worden.

  • Twee jaar garantie op onderdelen
  • Geen verrassingen achteraf: prijsopgave = factuur
  • Reparatie door vakkundige, door Volkswagen opgeleide, monteurs
  • Vaste lage prijzen voor veel voorkomende reparaties
  • Mobiliteitsservice

Express Service

Mankeert je Volkswagen iets? Dat wil je dit uiteraard snel opgelost hebben. Daarom hebben wij voor jou de Volkswagen Express Service. Dankzij deze service wordt je auto direct gerepareerd, zonder afspraak. Zo ben je snel weer mobiel. Kom langs bij De Waal. Als de reparatie minder dan een uur in beslag neemt, repareren wij je auto terwijl je wacht.

  • Kleine problemen snel en vakkundig verholpen
  • Zonder afspraak
  • Je weet direct hoeveel de reparatie kost
  • Klaar terwijl je wacht
Werkplaats distributieriem en multiriem

De distributieriem en multiriem

De distributieriem verzorgt een optimale samenwerking tussen de krukas en de nokkenas. De multiriem of V-snaar zorgt voor aandrijving van de waterpomp, de dynamo, stuurbekrachtiging en aircopomp. Deze onderdelen zijn essentieel voor de rijprestaties van de auto. 

Daarom adviseren wij je om de riemen iedere vijf jaar te laten vervangen. Meer informatie over de distributieriem of -ketting en de multiriem? Neem contact met ons op of bekijk de pagina.

Bij De Waal helpen we je verder

Vervangend vervoer wanneer je auto in de werkplaats staat, hulp bij pech onderweg, onderhoud om pech te voorkomen of een passende autoverzekering.