myAudi Connect apps

Altijd verbonden

Audi connect

Uw auto. Uw voorkeuren.

Ervaar de wereld met Audi connect

Audi connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en vergemakkelijkt zo dagelijkse bezigheden. Ontdek de mogelijkheden en voordelen die uw Audi u te bieden heeft in de vorm van de vele Audi connect-toepassingen en het digitale ecosysteem van myAudi.

myAudi Connect app

Digitaal en connectief

Audi connect vertegenwoordigt de onlineverbinding tussen automobilist, auto en infrastructuur. Onder dit label zijn alle toepassingen gebundeld die de onlineverbinding met de auto gebruiken om realtime informatie en veelzijdige diensten te leveren. Deze onlinefuncties kijken niet alleen vooruit als aanvulling op de routeplanning, maar kunnen u met behulp van bijvoorbeeld Yelp-gebruikersbeoordelingen en de foto’s van andere bezoekers helpen om de ideale bestemming te bepalen. 

Daarmee maakt Audi connect niet alleen keuzes maken eenvoudiger en ondersteunt de techniek u bij een anticiperende rijstijl, maar komt de dataverbinding ook van pas om u onder het rijden op de hoogte te houden zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. Uw Audi met Audi connect wordt als het ware een intelligente partner.

Audi connect Navigatie & Infotainment

Het pakket ‘Audi connect Navigatie & Infotainment’ levert realtime informatie die van pas komt in de navigatie- en infotainmentsystemen. Diverse innovatieve functies en services komen van pas voor- tijdens en na de autorit. Het grote portfolio ondersteunt u in complexe rijsituaties en zorgt voor meer comfort en veiligheid. Afhankelijk van het model en de gekozen uitrusting beschikt u over verscheidene toepassingen.

myAudi Connect app

Audi connect key

Verander uw smartphone in een digitale autosleutel. De gebruikelijke autosleutel is dan niet meer nodig. Als anderen uw auto willen gebruiken, hoeft u de digitale sleutel (in casu uw telefoon) niet fysiek over te dragen. De Audi connect key werkt ook als de batterij van uw smartphone bijna of volledig leeg is.

myAudi Connect app
myAudi Connect app

Ga met de Audi e-tron op ontdekkingsreis

In de vorm van de Audi e-tron heeft Audi zijn eerste volledig elektrische SUV geïntroduceerd. Diverse assistentiesystemen en Audi connect-toepassingen zorgen voor efficiënt en zorgeloos autorijden. Met de nieuwe Audi connect e-tron routeplanner bepaalt u thuis met de myAudi-app op uw smartphone een route. Op basis van de nieuwste gegevens wordt in de berekening rekening gehouden met laadlocaties op de route. U heeft daardoor geen zorgen over de benodigde actieradius om uw bestemming te bereiken. Audi connect helpt bij de reisplanning en ondersteunt gedurende de reis.

 

myAudi downloaden

De myAudi app is te downloaden in uw App Store of Play Store.

Let op: Om de myAudi app te kunnen gebruiken betaalt u aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van uw Audi model en de gewenste functies in de applicatie.