myAudi Connect apps

Altijd verbonden

myAudi

Uw auto. Uw voorkeuren.

Blijf verbonden

De myAudi-app is de verbinding tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden. De innovatieve functies en diensten in de app dragen bij aan het rijcomfort. 

myAudi Connect app

Real time informatie

Bekijk op elk gewenst moment realtime informatie over uw auto, zoals de tankinhoud, actieradius, onderhoudsbeurten, waarschuwingen en veel meer. De beschikbaarheid van de toepassingen verschilt per model en uitrusting.

  • Plan ritten eenvoudig in de app en verstuur de bestemmingen en routes rechtstreeks naar uw Audi
  • Stel de klimaatregeling in volgens uw wensen, nog voordat u in de auto zit
  • Ontgrendelen en vergrendelen van de autodeuren zijn vanaf afstand mogelijk

Navigatie

Verzend bestemmingen en routes vanaf uw smartphone naar uw auto. Afhankelijk van het betreffende model neemt uw smartphone naadloos de navigatie over. Zelfs wanneer u de auto heeft geparkeerd en de laatste meters te voet af moet leggen, wordt u begeleidt door de myAudi app.

Ook contacten, adressen en uw agenda kunnen gekoppeld worden aan de app. Zo weet uw Audi direct waar hij u naartoe moet begeleiden.

myAudi Connect app
myAudi Connect app

Service

Met de myAudi app blijft u op de hoogte van onderhoudsintervallen, serviceafspraken en alle informatie over extra werkzaamheden. Daarbij kunt u meteen een Audi servicedealer bij u in de buurt zoeken. Ook is er gemakkelijk een digitale gebruikshandleiding terug te vinden.

Met behulp van het digitale kasboek, kunt u overzichtelijk uw uitgaven en ritten beheren.

Audi connect key

Verleen gezinsleden, vrienden en collega’s toegang tot uw Audi. Met een digitale sleutel die veilig, maar gemakkelijk te delen is. Dit is alleen mogelijk met bepaalde Android toestellen en optionele uitrusting is hiervoor vereist. Door de smartphone tegen de deurgreep te houden kunt u uw Audi ontgrendelen en wegrijden.

myAudi Connect app
myAudi Connect app

Audi e-tron

In de app kunt u gemakkelijk het laadproces van uw Audi e-tron plannen en beheren. In één oogopslag is specifieke informatie zoals de elektrische actieradius, het accupercentage en de resterende laadduur te zien.

Plan met de e-tron routeplanner gemakkelijk uw lange ritten in. De nodige laadpauzes worden automatisch in de route geïntegreerd. Verstuur de route naar uw Audi die de informatie naadloos overneemt.

myAudi downloaden

De myAudi app is te downloaden in uw App Store of Play Store.

Let op: Om de myAudi app te kunnen gebruiken betaalt u aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van uw Audi model en de gewenste functies in de applicatie.