SEAT CONNECT app

Altijd verbonden

SEAT CONNECT

Uw auto. Uw voorkeuren.

Altijd verbonden met uw SEAT

Tegenwoordig bent u altijd verbonden. Met vrienden, familie en hobby’s, de hele wereld. Nu kunt u dat ook zijn met uw SEAT. Met de SEAT CONNECT app bent u verbonden aan uw auto. Altijd en overal.

SEAT CONNECT app

De voordelen van SEAT CONNECT

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Altijd in contact met uw SEAT
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Check of de auto vergrendeld is en de tank vol zit

Veiligheid en service

Uw SEAT houdt zichzelf en de vitale functies van de auto goed in de gaten. Wanneer de auto detecteert dat er onderhoud nodig is of iets mankeert, zal dit verschijnen in de SEAT CONNECT app. Door uw app te koppelen aan een SEAT garage in de buurt, wordt het maken van een service afspraak erg eenvoudig.

Met de noodoproepservice en pechhulp wordt er goed voor u gezorgd. De auto kan een zwaar ongeluk detecteren en hulp inschakelen. Doordat de auto is verbonden met pechhulp kunt u met één druk op de knop hulp krijgen. Met de gegevens uit de app kunnen wij zien waar het probleem zit en dat, indien mogelijk, met u oplossen. Zo niet, dan wordt er een service voertuig uw kant op gestuurd.

SEAT CONNECT app
SEAT CONNECT app

Altijd in controle

“Moest ik nu nog tanken?” In de SEAT CONNECT app heeft u antwoord op deze vraag zonder dat u van de bank af hoeft te komen. Check de resterende actieradius, tank en actuele kilometerstand. Ook kunt u op afstand de auto vergrendelen én ontgrendelen.

Met de app hoeft u in de winter nooit meer in een koude auto te stappen. In de app kunt u de auto voorverwarmen of juist de airco aanzetten op een warme zomerdag.

Online infotainment

Ook onderweg ondersteunt SEAT CONNECT met online kaartupdates, up-to-date navigatie en reisinformatie en opties om op de route te kunnen tanken. Minuten lang rondjes rijden door de stad op zoek naar een parkeerplaats is verleden tijd! In de app zijn alle nabij gelegen parkeerplaatsen met openingsuren en prijzen te zien. En een notitie maken van de rij waar u heeft geparkeerd is ook niet meer nodig.

SEAT CONNECT app

Waar kunt u SEAT CONNECT downloaden?

De SEAT CONNECT app is te downloaden in uw App Store of Play Store.

SEAT CONNECT is te gebruiken in combinatie met SEAT modellen gebouwd na september 2020.

Let op: Om de SEAT CONNECT app te kunnen gebruiken betaalt u aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van uw SEAT model en de gewenste functies in de applicatie.