We Connect app

Altijd verbonden

Volkswagen Bedrijfswagens We Connect

Jouw auto. Jouw voorkeuren.

Blijf in verbinding

Je instap in de digitale diensten van Volkswagen en directe verbinding met jouw Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter. Met We Connect is jouw bedrijfswagen voorbereid op connectiviteit.

We Connect app

Ontdek We Connect

Met We Connect is je Volkswagen Bedrijfswagen altijd verbonden. Een verzameling praktische diensten en handige apps voor je Bedrijfswagen.

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Altijd in contact met jouw Volkswagen
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op de route

Veiligheid en service

Met de noodoproepservice wordt in noodgevallen voor je gezorgd. Bij ernstige ongevallen, waarbij bijvoorbeeld je airbag geactiveerd is, wordt automatisch hulp ingeroepen. Ook als je pech hebt zijn wij snel ter plaatse. Met één druk op de knop helpen wij je het probleem vast te stellen en sturen wij, indien nodig, een servicevoertuig.

Ook kun je met de We Connect app ontspannen bezig met jouw klus. Mocht er een inbraakpoging gedaan worden in je bedrijfswagen, word je via de app of, indien gewenst een e-mail, gewaarschuwd.

Maken anderen gebruik van je bedrijfswagen? Met behulp van gebieds- en snelheidswaarschuwing kun je gewaarschuwd worden als je wagen bepaalde gebieden op vastgestelde uren binnen rijdt of verlaat. De bestuurder moet zich aan de snelheid houden, want je kunt ook een waarschuwing krijgen wanneer de bestuurder van je wagen te hard binnen een bepaald gebied rijdt.

Is je bedrijfswagen aan onderhoud toe? De We Connect app houdt je op de hoogte van onder andere de APK en onderdelen die aan onderhoud of vervanging toe zijn.

We Connect app
We Connect app

Altijd in controle

Herken je dat moment waarop je te laat bedenkt dat je de wagen niet op slot hebt gedaan? Met We Connect kun je van een afstand de Bedrijfswagen vergrendelen en gelijk checken of de lampen uit staan.

Ook kun je in de app vastleggen waar je de wagen heeft geparkeerd, zodat je hem gemakkelijk terug kan vinden.

Navigatie

Met de navigatie van We Connect navigeer je niet alleen snel en efficiënt naar het gewenste reisdoel, maar krijg je ook een snel overzicht van tankstations en laadpalen op de route.

Ook zijn parkeerplaatsen en ondergrondse parkings gemakkelijk terug te vinden in de app. Het infotainmentsysteem van jouw Volkswagen Bedrijfswagen informeert je over prijzen, capaciteit en openingsuren.

Met real-time informatie wordt jouw navigatie nog slimmer: met online verkeersinformatie, routeberekening, actuele kaarten of zoeken naar speciale bestemming. Je blijft overal op de hoogte van up-to-date verkeersinformatie.

We Connect app
We Connect app

Comfort

Deel je de bedrijfswagen met anderen? Met de We Connect app kun je persoonlijke instellingen vastleggen. Uw Volkswagen Bedrijfswagen herkent je en stelt volledig automatisch de stoel, verlichting, airconditioning, navigatie en bestuurdershulpsysteem in. Zo bent je altijd comfortabel onderweg.

Wil je graag nog meer luxe? Als je je vertrektijden vastlegt in de app, verwarmt je Volkswagen Bedrijfswagen zichzelf voor. Zo kun je rustig ontbijten en in een warme ontdooide auto stappen. ’s Zomers werkt dit ook met de airco!

Met spraakbediening geniet je van het gemak van spraaksturing. Kies je lievelingsmuziek, zoek je favoriete radiozender en kun je zelfs e-mails voor laten lezen.

Dowload We Connect in de App of Play Store

Download hier de We Connect app in de App Store of Play Store

Let op: Om Volkswagen We Connect app optimaal te kunnen gebruiken betaal je aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van het Volkswagen Bedrijfswagen model en de gewenste functies in de applicatie.