We Connect app

Altijd verbonden

Volkswagen Bedrijfswagens We Connect

Uw auto. Uw voorkeuren.

Blijf in verbinding

Uw instap in de digitale diensten van Volkswagen en directe verbinding met uw Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter. Met We Connect is uw bedrijfswagen voorbereid op connectiviteit.

We Connect app

Ontdek We Connect

Met We Connect is uw Volkswagen Bedrijfswagen altijd verbonden. Een verzameling praktische diensten en handige apps voor uw Bedrijfswagen.

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Altijd in contact met uw Volkswagen
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op uw route

Veiligheid en service

Met de noodoproepservice wordt in noodgevallen voor u gezorgd. Bij ernstige ongevallen, waarbij bijvoorbeeld uw airbag geactiveerd is, wordt automatisch hulp ingeroepen. Ook als u pech heeft zijn wij snel ter plaatse. Met één druk op de knop helpen wij u het probleem vast te stellen en sturen wij, indien nodig, een servicevoertuig.

Ook kunt u met de We Connect app ontspannen bezig met uw klus. Mocht er een inbraakpoging gedaan worden in uw bedrijfswagen, wordt u via de app of, indien gewenst een e-mail, gewaarschuwd.

Maken anderen gebruik van uw bedrijfswagen? Met behulp van gebieds- en snelheidswaarschuwing kunt u gewaarschuwd worden als uw wagen bepaalde gebieden op vastgestelde uren binnen rijdt of verlaat. De bestuurder moet zich aan de snelheid houden, want u kunt ook een waarschuwing krijgen wanneer de bestuurder van uw wagen te hard binnen een bepaald gebied rijdt.

Is uw bedrijfswagen aan onderhoud toe? De We Connect app houdt u op de hoogte van onder andere de APK en onderdelen die aan onderhoud of vervanging toe zijn.

We Connect app
We Connect app

Altijd in controle

Herkent u dat moment waarop u te laat bedenkt dat u de wagen niet op slot heeft gedaan? Met We Connect kunt u van een afstand de Bedrijfswagen vergrendelen en gelijk checken of de lampen uit staan.

Ook kunt u in de app vastleggen waar u de wagen heeft geparkeerd, zodat u hem gemakkelijk terug kan vinden.

Navigatie

Met de navigatie van We Connect navigeert u niet alleen snel en efficiënt naar het gewenste reisdoel, maar krijgt u ook een snel overzicht van tankstations en laadpalen op de route.

Ook zijn parkeerplaatsen en ondergrondse parkings gemakkelijk terug te vinden in de app. Het infotainmentsysteem van uw Volkswagen Bedrijfswagen informeert u over prijzen, capaciteit en openingsuren.

Met realtime informatie wordt uw navigatie nog slimmer: met online verkeersinformatie, routeberekening, actuele kaarten of zoeken naar speciale bestemming. U blijft overal op de hoogte van up-to-date verkeersinformatie.

We Connect app
We Connect app

Comfort

Deelt u de bedrijfswagen met anderen? Met de We Connect app kunt u persoonlijke instellingen vastleggen. Uw Volkswagen Bedrijfswagen herkent u en stelt volledig automatisch de stoel, verlichting, airconditioning, navigatie en bestuurdershulpsysteem voor u in. Zo bent u altijd comfortabel onderweg.

Wilt u graag nog meer luxe? Als u uw vertrektijden vastlegt in de app, verwarmt uw Volkswagen Bedrijfswagen zichzelf voor. Zo kunt u rustig ontbijten en in een warme ontdooide auto stappen. ’s Zomers werkt dit ook met de airco!

Met spraakbediening geniet u van het gemak van spraaksturing. Kies uw lievelingsmuziek, zoek uw favoriete radiozender en kunt u zelfs e-mails voor laten lezen.

Dowload We Connect in de App of Play Store

Download hier de We Connect app in uw App Store of Play Store

Let op: Om Volkswagen We Connect app optimaal te kunnen gebruiken betaalt u aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van uw Volkswagen Bedrijfswagen model en de gewenste functies in de applicatie.