Header - Mobiel

Roadshow

Veel van onze merken hebben de afgelopen maanden nieuwe modellen geïntroduceerd in de showrooms. Daarom organiseren wij weer een Roadshow. Van dinsdag 25 juni tot en met zaterdag 29 juni trekken onze gloednieuwe modellen langs onze vestigingen.

 

Tijdens deze roadshow kan je in één uur tijd in twee verschillende auto’s proefrijden en deze met elkaar vergelijken. Er zijn nog geen PHEV modellen beschikbaar. Ontdek hieronder het complete aanbod tijdens de Roadshow of meld je direct aan via de button. 

Data

Programma

Tijdens de Roadshow kun je proefrijden in de gloednieuwe Volkswagen Tiguan, Passat, Audi A3 Sportback, Škoda Octavia Combi, Superb Combi en de Kodiaq. Er zijn nog geen PHEV modellen beschikbaar. Bekijk het programma om te zien wanneer deze modellen bij jou in de buurt zijn en vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Meld je hier aan!

De nieuwe A3 Sportback

De Audi A3 Sportback is vernieuwd: sportiever, comfortabeler en digitaler dan ooit. De standaard uitrusting is verder uitgebreid en hij is beschikbaar in nieuwe kleuren. We kunnen het je tot in de puntjes toelichten en het beste ervaar én vergelijk je dit natuurlijk tijdens een combi proefrit. Met welke andere auto ga je de Audi A3 Sportback vergelijken?

Reserveer nu jouw combi proefrit via de button.

Kleine afbeelding - A3
Skoda Octavia Combi rijdend

De nieuwe Octavia Combi

Škoda heeft zijn allergrootste succesnummer een facelift gegeven. Standaard is de stationwagen voorzien van een 1.5 turbomotor met 115 of 150 pk met of zonder mild hybridetechnologie. Je ervaart zeeën van ruimte in het interieur en de bagageruimte beschikt over maximaal 1.700 liter aan laadruimte. 

Plan nu je proefrit in de Octavia Combi. Vergelijk hem bijvoorbeeld met zijn grote broer, de Superb Combi of de meer compacte Audi A3.

De nieuwe Kodiaq

Sinds enkele weken kun je proefrijden in de nieuwe Kodiaq. Net zoals z'n voorganger is 'ie er als vijf- en zevenzitter. Nieuw is dat de Kodiaq vanaf nu altijd hybride is: mild- of plug-in hybride. De combinatie van een scherpe vanafprijs van € 44.990 en zoveel luxe verklappen gelijk dat je in een Škoda zit. 

Ervaar zelf hoe luxe de nieuwe Kodiaq is en vergelijk 'm tijdens een combi proefrit met één van onze andere roadshow toppers.

Slider_exterieur nieuwe Kodiaq
Kleine afbeelding - Superb

De nieuwe Superb Combi

Niet alleen de Kodiaq is vanaf nu altijd hybride. Ook de Superb Combi is sinds de nieuwste generatie altijd geëlektrificeerd: als MHEV of PHEV. De nieuwe Škoda Superb zet de traditie voort met een uitstekend design, ruimte, comfort, luxe en technologie. De Superb wordt geleverd met geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Turn Assist en Crossroad Assist en 28-Simply Clever-functies.

Welke Simply Clever feature ga jij ervaren? Plan nu jouw combi proefrit van een uur.

De nieuwe Tiguan

De populaire Tiguan is vernieuwd. Sterk, stoer en ruim. Nu altijd als hybride SUV met een grote portie premium comfort. Alles om je rijdende leven gemakkelijker te maken.

Tijdens een combi proefrit vergelijk je 'm bijvoorbeeld met de Škoda Kodiaq. Ontdek de highlights van beide modellen en bepaal na de proefrit of je voor Duitse degelijkheid gaat of voor Simply Clever van Škoda.

Kleine afbeelding - Tiguan
Kleine afbeelding - Passat

De nieuwe Passat

Je zou 't bijna niet zeggen. Maar de Passat is 50 jaar geworden dit jaar. Hij biedt premium comfort en heeft nog meer bagageruimte dan z’n voorgangers. Geniet doordeweeks van het premium comfort en gebruik ’m in het weekend voor je hobby’s.

Met welke auto vergelijk jij deze succesvolle Volkswagen tijdens de Roadshow? Plan via de button jouw combi proefrit en vorm je mening.