Audi A6 Limousine

Ontdek de Audi A6

Audi A6

Zo ziet voorsprong eruit.

Kopen vanaf
€ 64.545
Business lease vanaf
€ 738
Bijtelling
22%

Keuze uit A6 Avant en A6 Limousine

Een ontzettend stijlvolle zakenauto, rijkelijk voorzien van innovaties en met ruim voldoende sportieve tintjes. De Audi A6 wilt u in uw leven, of het nu de Limousine is of de Avant. U rijdt dit stuk topklasse vanaf € 64.545. Kies ervoor om elke kilometer zo comfortabel als mogelijk te maken. Vraag uw offerte aan of bekijk onze voorraad.

Audi Limousine

De Audi A6 straalt progressie uit. De lijnen zijn scherp, het design is uitdagend. De Audi A6 is voorzien van een extra brede singleframe grille, robuuste luchtinlaten in de voorlampen en de chroomspijlen benadrukken het design van de slanke koplampen.

De A6 Limousine heeft een strakke coupélijn die subtiel overloopt in een 3D gevormde achterzijde. De breedte van de Limousine wordt benadrukt door een strakke chroomstrip die over de gehele breedte van de achterzijde loopt. De krachtige lijnen benadrukken de quattro genen van de Audi A6 Limousine.

Het Audi design van de Avant 

De Audi A6 Avant straalt dynamiek uit door de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant. De vormen op de achterzijde worden benadrukt door een sportieve spoiler en een opvallende chroomstrip.

Rust en ruimte

De Audi A6 biedt voldoende ruimte voor uzelf en voor uw passagiers. De Audi A6 Avant heeft nog royalere been-, hoofd- en schouderruimte dan de A6 Limousine.

Wanneer u instapt in de A6 ziet u gelijk dat deze auto gemaakt is om de bestuurder te voorzien van alle gemakken. Audi heeft er alles aan gedaan om optimaal bedieningscomfort te bieden aan de bestuurder. Standaard is de Audi voorzien van MMI navigatie plus met touch response. De HD schermen zijn groot en sluiten naadloos aan in het dashboardontwerp. Het onderste scherm kunt u gebruiken voor tekstinvoer, klimaatregeling en comfortfuncties.

38 assistentiesystemen

De Audi A6 heeft een flinke verzameling innovatieve assistentiesystemen; perfect op elkaar afgestemde radars, camera en sensoren. Deze herkennen en beoordelen rijsituaties en anticiperen hierop als dat nodig is. Systemen zoals Lane Departure Warning en pre sense zijn uw extra ogen op de weg en rondom u.

Audi A6 Limousine

Hybride, benzine en diesel

De Audi A6 heeft een breed motoren aanbod. Standaard heeft u altijd een automaat. Afhankelijk van de gekozen motor is dat een S tronic of een tiptronic. Standaard heeft de Audi A6 voorwielaandrijving maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de legendarische quattro aandrijving. Zo komt u altijd van de plek af.

De uitvoeringen

De Audi A6 heeft tal van uitvoeringen. Kiest u voor een ruime hatchback of de zakelijk sedan?

Audi e-tron

Bent u klaar voor de toekomst? 

Met de Audi e-tron vertaalt Audi de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenkant. 

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.