Audi A6 Limousine

Ontdek de Audi A6

Audi A6

Zo ziet voorsprong eruit.

Kopen vanaf
€ 68.543
Business lease vanaf
€ 887
Bijtelling
22%

Keuze uit A6 Avant en A6 Limousine

Een ontzettend stijlvolle zakenauto, rijkelijk voorzien van innovaties en met ruim voldoende sportieve tintjes. De Audi A6 wilt u in uw leven, of het nu de Limousine is of de Avant. U rijdt dit stuk topklasse vanaf € 68.543. Kies ervoor om elke kilometer zo comfortabel als mogelijk te maken. Vraag uw offerte aan of bekijk onze voorraad.

Audi Limousine

De Audi A6 straalt progressie uit. De lijnen zijn scherp, het design is uitdagend. De Audi A6 is voorzien van een extra brede singleframe grille, robuuste luchtinlaten in de voorlampen en de chroomspijlen benadrukken het design van de slanke koplampen.

De A6 Limousine heeft een strakke coupélijn die subtiel overloopt in een 3D gevormde achterzijde. De breedte van de Limousine wordt benadrukt door een strakke chroomstrip die over de gehele breedte van de achterzijde loopt. De krachtige lijnen benadrukken de quattro genen van de Audi A6 Limousine.

Het Audi design van de Avant 

De Audi A6 Avant straalt dynamiek uit door de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant. De vormen op de achterzijde worden benadrukt door een sportieve spoiler en een opvallende chroomstrip.

Rust en ruimte

De Audi A6 biedt voldoende ruimte voor uzelf en voor uw passagiers. De Audi A6 Avant heeft nog royalere been-, hoofd- en schouderruimte dan de A6 Limousine.

Wanneer u instapt in de A6 ziet u gelijk dat deze auto gemaakt is om de bestuurder te voorzien van alle gemakken. Audi heeft er alles aan gedaan om optimaal bedieningscomfort te bieden aan de bestuurder. Standaard is de Audi voorzien van MMI navigatie plus met touch response. De HD schermen zijn groot en sluiten naadloos aan in het dashboardontwerp. Het onderste scherm kunt u gebruiken voor tekstinvoer, klimaatregeling en comfortfuncties.

38 assistentiesystemen

De Audi A6 heeft een flinke verzameling innovatieve assistentiesystemen; perfect op elkaar afgestemde radars, camera en sensoren. Deze herkennen en beoordelen rijsituaties en anticiperen hierop als dat nodig is. Systemen zoals Lane Departure Warning en pre sense zijn uw extra ogen op de weg en rondom u.

Audi A6 Limousine

Hybride, benzine en diesel

De Audi A6 heeft een breed motoren aanbod. Standaard heeft u altijd een automaat. Afhankelijk van de gekozen motor is dat een S tronic of een tiptronic. Standaard heeft de Audi A6 voorwielaandrijving maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de legendarische quattro aandrijving. Zo komt u altijd van de plek af.

De uitvoeringen

De Audi A6 heeft tal van uitvoeringen. Kiest u voor een ruime hatchback of de zakelijk sedan?

Audi e-tron

Bent u klaar voor de toekomst? 

Met de Audi e-tron vertaalt Audi de vertrouwde designtaal van het merk naar een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden. Dit geldt zowel voor de binnen- als buitenkant. 

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Uw Audi op maat
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Tot en met 31 maart organiseren wij de Audi Excellente Deals.

20181122_095616
Audi A1 private lease vanaf € 429 per maand

Sportief, compact en luxe in één. Alles wat u van een Audi mag verwachten en dan ook nog eens extra scherp geprijsd. De Audi A1 Sportback is nu extra voordelig te private leasen vanaf € 429 per maand o.b.v. 36 maanden en 10.000 kilometer. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi House of progress HERO
21 maart 2023
Audi brengt merkwaarden tot leven in nieuw House of Progress

Nadat Audi in 2022 in diverse steden wereldwijd al tijdelijke Houses of Progress opende, heeft het merk zijn paviljoen in Autostadt Wolfsburg nu omgetoverd tot de enige permanente House of Progress-expositie. 

AUDI_VIP_16032023-30
16 maart 2023
Veel belangstelling voor Audi Q8 e-tron tijdens VIP event

Tientallen klanten maakten donderdag 16 maart 2023 kennis met de Audi Q8 e-tron. Bij Audi De Waal in Geldermalsen kwamen zij alles te weten over ‘e-tron’.

Q6 hero
16 maart 2023
Audi test prototype Q6 e-tron in de vrieskou

De nagenoeg productierijpe Audi Q6 e-tron is een voorbode van het grootste modellenoffensief in de historie van Audi.

audie-trongtcompetition
1 maart 2023
Audi e-tron GT Competition overtreft zichzelf in looks en luxe

 De Audi e-tron GT is zonder enige twijfel één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.