Hero pagina ID. Buzz in de praktijk mobiel

Op de Nederlandse wegen zien we steeds vaker de iconische Volkswagen ID. Buzz rijden. De Waal Autogroep heeft sinds de marktintroductie in december 2022 al heel wat buzzen de weg op gezet. Een succes, in onze ogen. En hoe ervaren onze klanten dat zelf? Wij vragen het aan ze in deze serie: De ID. Buzz in de praktijk.  

Ruitech - 1
25 juni 2024
De ID. Buzz in de praktijk: Ruitech Solutions B.V.

Ruitech Solutions B.V. heeft intussen al drie bestickerde ID. Buzzen rijden. We spreken Eelse de Ruiter, oprichter en eigenaar van Ruitech Solutions B.V., om te vragen naar de ervaringen met de buzzen.

ID.Buzz IMS (5)
6 februari 2024
De ID. Buzz in de praktijk: Van Doorn

Van Doorn nam in juli 2023 de eerste Volkswagen ID. Buzz Cargo in ontvangst. Het Geldermalsens bedrijf heeft vier in stijl bestickerde ID. Buzzen rondrijden. Kees-Arie Visser - materiaalbeheerder - vertelt over hun ervaringen. 

ID. Buzz Van Doesburg-5
20 september 2023
De ID. Buzz in de praktijk: Van Doesburg Woninginrichting

Van Doesburg Woninginrichting rijdt intussen ruim 3 maanden in de ID. Buzz. Vanuit De Waal Gorinchem leverden wij het bedrijf uit Meerkerk deze elektrische bedrijfswagen. Lees hier hoe het bevalt. 

ID.Buzz in de praktijk Van Oort Transport_header_mobiel
29 augustus 2023
De ID. Buzz in de praktijk: Van Oort Transport

April 2023 nam Van Oort Transport hun Volkswagen ID. Buzz Cargo in gebruik. We vragen Simon van Oort, eigenaar van het Betuwse transportbedrijf, hoe de bus na 4 maanden bevalt.