Header mobiel - ID.Buzz in de praktijk Vloerprojecten

Van Doesburg Woninginrichting over de ID. Buzz: “Rijtraining was echt van toegevoegde waarde”

Op de Nederlandse wegen zien we steeds vaker de iconische Volkswagen ID. Buzz rijden. De Waal Autogroep heeft sinds de marktintroductie afgelopen december al heel wat buzzen de weg op gezet. Een succes, in onze ogen. En hoe ervaren onze klanten dat zelf? Wij vragen het aan ze in deze serie: De ID. Buzz in de praktijk.  

Van Doesburg Woninginrichting uit Meerkerk levert en plaatst veel verschillende soorten vloeren voor zowel particulieren als bedrijven. Halverwege juni leverden wij vanuit De Waal Gorinchem een mooie ‘deep black’ Volkswagen ID. Buzz 1ST Max aan Leon van Doesburg, eigenaar van Van Doesburg Woninginrichting. We vragen aan hem hoe de vlag er bij hangt na ruim twee maanden rijden met de Volkswagen ID. Buzz.

“De ID. Buzz zetten we in om onze klanten mee te bezoeken. Tijdens deze bezoeken inventariseren we de wensen van de klanten en bespreken we de mogelijkheden voor het leveren van onze diensten,” vertelt Van Doesburg. “Voorheen hadden we een Volkswagen Transporter. In de praktijk is er weinig verschil tussen die bus en de ID. Buzz. Het is heel fijn dat wij onze kilometers nu geruisloos afleggen en in de stad profiteren we van de enorme wendbaarheid van de ID. Buzz.”

ID. Buzz Van Doesburg-4
ID. Buzz Van Doesburg-2

Na de nodige kilometers concludeert Van Doesburg: “De ruimte van de ID. Buzz is de grootste plus in onze ogen. We kozen ‘m vanwege zijn opvallende en gave uitstraling. Daarnaast zijn wij van mening dat elektrisch rijden de toekomst heeft.”

Dat elektrisch rijden bevalt de medewerkers van het bedrijf uit Meerkerk goed. “De actieradius valt ons echt niet tegen. De Waal Autogroep bood ons een rijtraining aan. Dat zien we echt als een toegevoegde waarde. Hiermee benutten we de accucapaciteit optimaal en daarnaast kennen we de auto nu door en door. We gebruiken alle functies en mogelijkheden van de auto.”

Leon van Doesburg vat zijn ervaringen met de ID. Buzz nog even samen: “Ik zou de ID. Buzz aanraden aan andere ondernemers. Het is een geweldige auto met een super uitstraling. Dat zorgt er voor dat we veel duimpjes ontvangen van mede weggebruikers. Met goede bestickering is dit de perfecte reclame en visitekaartje voor ons bedrijf.”

ID. Buzz Van Doesburg-3

Nog meer praktijkervaringen!

ID.Buzz IMS (5)
De ID. Buzz in de praktijk: Van Doorn

Van Doorn nam in juli 2023 de eerste Volkswagen ID. Buzz Cargo in ontvangst. Het Geldermalsens bedrijf heeft vier in stijl bestickerde ID. Buzzen rondrijden. Kees-Arie Visser - materiaalbeheerder - vertelt over hun ervaringen. 

ID.Buzz in de praktijk Van Oort Transport_header_mobiel
De ID. Buzz in de praktijk: Van Oort Transport

April 2023 nam Van Oort Transport hun Volkswagen ID. Buzz Cargo in gebruik. We vragen Simon van Oort, eigenaar van het Betuwse transportbedrijf, hoe de bus na 4 maanden bevalt.

Ga jij ook voor geruisloze kilometers?

Bekijk de voorraad Volkswagen ID. Buzz Cargo hier.