Occassioncentrum Geldermalsen

22 maart 2021

De Waal Autogroep opent occasioncentrum in Geldermalsen

Pal aan de A15 in Geldermalsen opent De Waal Autogroep een occasioncentrum. Wij spelen hiermee in op de groeiende vraag naar occasions.

Volgens branchevereniging Bovag is de vraag naar occasions door de coronacrisis gestegen. Het reizen met het openbaar vervoer werd afgeraden en daardoor ging men op zoek naar andere vervoersmiddelen. In 2020 werden er voor het eerst meer dan 2 miljoen occasions verkocht in één jaar tijd. Dat is een stijging van bijna 3 procent ten opzichte van 2019. De Waal ziet de vraag naar jong gebruikte occasions ook hard stijgen en heeft hierop ingespeeld.

Inspelen op groeiende vraag

Wij hebben de afgelopen maanden extra veel jong gebruikte occasions ingekocht om aan de grote en groeiende vraag te voldoen. Naast het moderne Audi pand in Geldermalsen is een groot terrein aangelegd. Hier bieden we altijd 175 jong gebruikte auto’s aan van onze merken.

Het kopen van een occasion bij De Waal gaat gepaard met veel voordelen. Hierdoor zit u gegarandeerd goed:

  • Wij zijn een regionaal bedrijf met bijna 60 jaar ervaring;
  • Alle occasions zijn dealeronderhouden volgens de fabrieksvoorschriften;
  • Bij ons kunt u er zeker van zijn dat de kilometerstand klopt. De standen van de occasions zijn geregistreerd bij het RDW;
  • Een ruim aanbod jong gebruikte occasions met een lage kilometerstand.

U bent van harte welkom bij het Occasioncentrum De Waal in Geldermalsen. U kunt zich melden bij de Audi showroom, naast het occasionterrein.