De-Waal-Zaltbommel-mobiel

22 juli 2019

De Waal Zaltbommel gooit het over een andere boeg

De Waal Autogroep heeft de vestiging Zaltbommel omgetoverd tot een Outlet vestiging. Sinds 1 april staan hier scherp geprijsde Volkswagens, Škoda’s en SEAT’s.

Geert van Beers, salesmanager bij De Waal Zaltbommel, vertelt: “Bij de Outlet van De Waal hebben wij voorraadauto’s staan van de merken Volkswagen, Škoda  en SEAT. We bestellen tijdig courante modellen bij de importeur zodat wij onze klanten extra scherp geprijsde auto’s kunnen bieden die razendsnel leverbaar zijn.”

De beste oplossing voor de klant

Door voor een grote voorraad te kiezen, mee te liften met de acties vanuit de importeur en een samenwerking aan te gaan met Autolease Midden Nederland (ALMN), gaat Van Beers voor de ideale klantbeleving: “De klant kan kiezen uit tal van uitvoeringen, vergelijkt gemakkelijk de verschillende modellen én merken met elkaar en door de samenwerking met ALMN kunnen we voor de klant op een rijtje zetten wat voor hem de best passende manier van autorijden is.”

Ook met deze samenwerking met ALMN speelt De Waal in op de veranderende markt. Private leasen is volgens Van Beers in opkomst, “en daarnaast heeft ALMN aantrekkelijke maandtarieven en heel goede leasevoorwaarden.”

Net dat beetje extra

Wanneer de klant een auto koopt bij De Waal Outlet in Zaltbommel, kiest hij ook voor een totaalpakket aan service, legt Van Beers uit: “Standaard krijgt de klant 4 jaar garantie, in plaats van de gangbare 2 jaar garantie. Daarnaast leveren we de auto kosteloos bij de klant thuis af, ongeacht waar in Nederland hij woont. Uiteraard gaat dit gepaard met de nodige uitleg over de nieuwe auto. En omdat we zoveel auto’s op voorraad hebben, zit er bijna altijd wel wat tussen voor de klant en kunnen we binnen enkele dagen de auto afleveren.”