Ecoleon Homebox

7 augustus 2020

Ecoleon en De Waal gaan duurzame samenwerking aan

TIEL – Ecoleon en De Waal Autogroep zetten hun samenwerking voort. Dit keer wordt het Geldermalsense bedrijf de officiële leverancier van laadpalen en laadoplossingen voor het autobedrijf.

Ecoleon Praatlaadpaal

Het is niet de eerste keer dat de twee bedrijven samenwerken. Zo leverde Ecoleon de eerste praatlaadpaal van Nederland af aan Autolease Midden Nederland, onderdeel van De Waal. Al jaren zijn er over en weer positieve ervaringen over de samenwerking.

Met het voortzetten van deze samenwerking speelt De Waal Autogroep in op de komst van de vele elektrische modellen dit najaar. Ecoleon biedt de klanten van het autobedrijf een prachtige oplossing voor een scherpe prijsstelling. Met de Homebox bijvoorbeeld schaffen zij een uitermate geschikte laadoplossing voor thuis aan en ook wanneer men kiest voor een laadzuil of een snellader zijn zij verzekerd van een solide systeem.

In de praktijk blijkt dat veel bestuurders van elektrische voertuigen een laadpunt aan huis of op kantoor essentieel vinden. Door met een volle accu weg te rijden, voorkomen zij het fenomeen ‘laadstress’. Ecoleon biedt voor beide situaties een oplossing. Onderweg zijn er legio (snel) laadmogelijkheden. De beschikbaarheid hiervan is echter niet gegarandeerd en de prijs per kW is vaak hoger.

De leverancier van laadoplossingen kiest ervoor om de klanten van De Waal een volledig pakket aan service te bieden. Van het graafwerk, tot het installeren en aansluiten en 24/7 ondersteuning in geval van technische problemen. En ook wanneer een extra meterkast nodig is of als er advies gewenst is over het doorberekenen van de stroomkosten, staat Ecoleon voor de klanten van het autobedrijf klaar.

Ecoleon Homebox

De Waal en Ecoleon informeren de klanten zo goed mogelijk over best passende laadoplossing bij het elektrische voertuig én bij de omgeving waar de laadoplossing geplaatst wordt.