header_seat_ibiza_sport

21 juni 2022

Extra power en sportiviteit met SEAT Ibiza Sport

De SEAT Ibiza staat al bekend als een zeer sportieve en compacte auto. Toch doet het Spaanse merk daar graag nog een schepje bovenop met de komst van de SEAT Ibiza Sport-uitvoering. Hiermee combineer het Spaanse merk een 150 pk viercilinder turbomotor met een automatisch zeventraps DSG-transmissie. Hiermee kan een topsnelheid van 216 km/h behaald worden. De sportiviteit vindt u niet alleen terug in de krachtige motor, maar ook de complete standaarduitrusting van deze speciale Ibiza. De SEAT Ibiza Sport is er al vanaf € 29.950 en kent een gelimiteerde oplage. 

Design van de SEAT Ibiza Sport

Het design van de Ibiza Sport is nog een tikkeltje excentrieker dan de andere uitvoeringen. Zo kent de Ibiza Sport 17" lichtmetalen velgen, buitenspiegels in hoogglans zwart en diffuser achter. Het interieur is qua design ook perfect gericht op de sportieve bestuurder met een mutlifunctioneel sportstuur, sportstoelen en een 8,25" groot infotainmentsysteem. 

Nieuwste technologieën op SEAT Ibiza Sport

Naast het design en krachtige motor is de SEAT Ibiza Sport ook uitgerust met talloze technologieën om u zo comfortabel en veilig mogelijk de weg op te sturen. Parkeersensorer voor en achter, om u eenvoudig te laten inparkeren. Automatische airconditioning om uw hoofd koel te houden tijdens de zomer en Front Assist, Lane Assist en vermoeidheidsherkenning voor de veiligheid. Met de SEAT Ibiza Sport bent u standaard van alle gemakken voorzien.