Marketingactie van het Jaar SEAT uitreiking hero mobiel

SEAT Marketingactie van het jaar gewonnen!

Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van SEAT heeft De Waal Autogroep de 'Marketingactie van het jaar'-award gewonnen. Onze campagnes pasten perfect bij de slogan 'Beat The Expected' van SEAT en zorgden voor veel zichtbaarheid. De SEAT Ibiza stond in de eerste campagne centraal en in het najaar volgde de SEAT Tarraco.

Header mobiel

Ibiza PROEFrit

Met de SEAT Ibiza kon men een heuse proefrit maken. Wij stippelden een mooie kersenroute uit langs de Betuwse kersenboomgaarden. Op dat moment hingen de bomen vol met knalrode en ontzettend smakelijke kersen. Onze klanten konden hun ogen uitkijken door de ramen van de SEAT Ibiza. Om de proefrit extra smakelijk te maken, trakteerden we de proefrijders op een heerlijke versnapering.

Op date met de Tarraco

De SEAT Tarraco was beschikbaar voor een date: 'Swipe naar rechts om jouw nieuwe liefde te ontmoeten', net zoals op Tinder. Spaans temperament, spannen karakter, goeie koplampen, héérlijke rondingen en natuurlijk óók een goede binnenkant.

Inhouse creatie

Het marketingteam van De Waal Autogroep heeft deze campagnes volledig zelf bedacht. De ideeën zijn tijdens een brainstormsessie met het complete team ontstaan. Het begon met één krabbeltje en groeide uit tot een in de puntjes uitgewerkt campagneplan. Boaz, onze grafisch vormgever, zorgde voor visualisatie van de campagnes om je vingers bij af te likken. Kimberly, de online marketeer, heeft voor het online bereik gezorgd. Anneroos, de teamleider, heeft de teksten die je aan het denken zetten geschreven en het campagneplan in goede banen geleid. 

Mooie resultaten op de campagne

De award ‘SEAT Marketingactie van het Jaar’ is een mooie kers op de taart 😉. En de campagnes hebben ook verkoopresultaten opgeleverd. We hebben door het hele jaar heen in de zomer een mooie stijging gezien bij de orders van de SEAT Ibiza. Vanaf eind oktober zagen we een stijging van orders in de SEAT Tarraco. Hiermee laten we zien dat creativiteit en commercie hand in hand gaan.

SEAT acties

We starten het jaar met flinke prijsverlagingen op alle modellen, een upgrade deal op de Ibiza en Arona, superscherpe private leasetarieven, een inruilpremie van € 2.000 op alle modellen en nog veel meer!