vernieuwde ibiza en arona

7 april 2021

Wereldpremière vernieuwde Ibiza en Arona op 15 april

Met de introductie van de vernieuwde Ibiza en Arona geeft SEAT de twee compacte modellen nieuw elan. De opgefriste Ibiza en Arona combineren een ‘geëvolueerd’ exterieur met een revolutie in het interieur. De digitale wereldpremière van de twee vernieuwde SEATs vindt plaats op 15 april aanstaande om 10.00 uur.

De SEAT Ibiza speelt een ongekend grote rol in het succes van SEAT. Sinds de introductie van de compacte hatchback in 1984 heeft de Ibiza zich ontpopt tot de meest succesvolle SEAT ooit. Naar verwachting gaat de vernieuwde Ibiza binnenkort voor een passend vervolg zorgen. Daarbij weet hij zich gesterkt door de eveneens vernieuwde Arona stads-SUV, die nu een robuuster design met nog nadrukkelijkere offroad-looks krijgt.

“Met bijna 6 miljoen verkochte auto’s gedurende vijf modelgeneraties is de SEAT Ibiza een ferme pijler onder het succes van SEAT,” verklaart Wayne Griffiths, President van SEAT en CUPRA. “Ook de Arona wordt steeds belangrijker voor ons merk, en was afgelopen jaar het op één na bestverkochte SEAT-model wereldwijd. Het opgefriste design en de vele upgrades – waarbij de nadruk ligt op digitalisering en connectiviteit – maken de vernieuwde Ibiza en Arona nu nog aantrekkelijker voor een brede groep consumenten.”

Op de hoogte blijven van nieuwe info, prijzen en beschikbaarheid? Schrijf je dan in voor de nieuwe Ibiza of Arona nieuwsbrief.
Als eerste op de hoogte van de nieuwe Ibiza
Als eerste op de hoogte van de nieuwe Arona

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.