skodakaroq1-2

15 november 2021

Eerste design schetsen vernieuwde Škoda KAROQ getoond

In 2017 debuteerde de Škoda KAROQ op het wereldtoneel en sindsdien is de compacte SUV uitgegroeid tot een zeer geliefd model. Op 30 november 2021 vindt de digitale wereldpremière van de vernieuwde Škoda KAROQ plaats. Hierbij krijgt de geliefde KAROQ een stevige upgrade qua design en technologie. Om u alvast warm te maken voor de wereldpremière delen wij graag de eerste twee designschetsen van de vernieuwde KAROQ. 

Opgefriste KAROQ

Op de schetsen is te zien dat de vernieuwde Škoda KAROQ een stoerdere uitstraling krijgt met bredere voorkant. Vooral de welbekende Škoda-grille is een ware eyecatcher bij de nieuwe KAROQ. Ten opzichte van zijn voorganger zijn de koplampen is smaller geworden en lopen nu helemaal door tot de grille. Het stoere en dynamische design wordt nog verder geaccentueerd door de strakke designlijnen aan de zijkant van de auto. Iets wat we voorheen ook al terug zagen bij de KODIAQ en ENYAQ iV. 

Sportievere achterzijde van KAROQ

Aan de achterzijde valt gelijk de langere achterspoiler in het vizier. Ook de achterlichten hebben een nieuw en scherper design gekregen. Net als de koplampen zijn de achterlichten smaller dan voorheen en zetten ze de breedte van de vernieuwde KAROQ extra aan. Als laatste detail onthulde Škoda de aangescherpte achterbumper inclusief zwarte diffuser.

Op 30 november beleeft de vernieuwde KAROQ zijn wereldpremière. Vanaf dat moment is er ook meer te vertellen over het interieur en technologie binnen deze geliefde SUV. 

skodakaroq2-2