id.7tourer hero mobiel

30 april 2024

Volkswagen ID.7 Tourer nu al te zien in Nederland

De nieuwe Volkswagen ID.7 Tourer - de ruimste elektrische stationwagon - staat vanaf begin augustus bij De Waal Autogroep, maar is nu tijdelijk van dichtbij te bekijken in Leusden.

Voor wie niet kan of wil wachten tot deze zomer is de nieuwe Volkswagen ID.7 Tourer nu al  te bewonderen bij de Pon Academy op de Pon Campus in Leusden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om binnen te lopen tijdens deze preview en hoeven dus geen plek te reserveren. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken in een ID.7 Limousine.

De stijlvolle en gestroomlijnde ID.7 Tourer is één van de eerste elektrisch aangedreven stationwagens in het hogere segment. Zijn interieur valt op door het gebruik van hoogwaardige materialen, een perfecte afwerking, de stilte, het comfort én een enorm ruimteaanbod. Zo varieert de inhoud van de bagageruimte van 605 tot 1.714 liter. Prijzen voor de rijk uitgeruste ID.7 Tourer Pro beginnen bij € 58.990*. Daarmee bedraagt de meerprijs ten opzichte van de ID.7 Limousine slechts € 1.000. De elegante ID.7 Tourer heeft standaard een 77 kWh accupakket, goed voor een range van 607 kilometer**. Voor wie nog meer luxe wil, is er voor een beperkte meerprijs de ID.7 Tourer Pro Business. Vanaf augustus staat de ID.7 Tourer bij De Waal Autogroep. 

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag

Bekijk onze voorraad Volkswagen ID.7