Header mobiel enyaq

Ontdek de ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV

De elektrische SUV voor families die er graag op uit gaan.

Kopen vanaf
€ 48.990
Private lease vanaf
€ 799
Bijtelling
16%

Eerste elektrische SUV van ŠKODA

Het vizier van ŠKODA staat al enige tijd op elektrificatie. Met de nieuwe ŠKODA ENYAQ zetten ze daarmee een grote stap in de goede richting. De ENYAQ iV is de eerste volledig elektrische SUV van het Tsjechische merk. De eerste volledig elektrische SUV van ŠKODA is leverbaar vanaf € 48.990.

Sportief en stijlvol

Het aantrekkelijke lijnenspel in het exterieur, wat we al eerder zagen bij de nieuwe OCTAVIA en SCALA, zien we ook weer terug bij de ENYAQ. De volledig elektrische SUV krijgt een krachtige uitstraling door de forse grille en bumper en dit wordt nog verder geaccentueerd door de grote wielen en de hoge zit. Dit komt mede door het MEB-platform en gecreëerde ruimte tussen de bodemplaat en de ondergrond. Ook qua bagageruimte gaat de ENYAQ als SUV door het leven. De kofferbak biedt namelijk ruimte voor 585 liter aan bagage.

ŠKODA ENYAQ iV op voorraad

ŠKODA Design Selections

Het interieur van de ŠKODA ENYAQ iV valt goed te vergelijken met het interieur van de nieuwe OCTAVIA. Het 13" mediascherm is daarmee afwijkend en in combinatie met het digitale display heb je geen analoog dashboard meer nodig. Als berijder kunt u bij de aanschaf van de ENYAQ iV kiezen uit 10 verschillende thema’s voor het interieur; de Design Selections. Stuk voor stuk zorgen deze thema’s voor een fraai interieur met duurzaam verwerkte en gerecyclede materialen. Met de designpakketten kunt u gemakkelijk het interieur volledig afstemmen op uw eigen smaak.

Nieuwste assistentiesystemen

In deze ENYAQ iV worden de nieuwste assistentiesystemen in gebruik genomen. In het dashboard ziet u al direct het Digital Cockpit op een 5,3" scherm en het 13"grote infotainmentdisplay met navigatie. Verder kent de ŠKODA ENYAQ start Cruise Control, parkeersensoren, Front Assist en Lane Assist. Zoals bij meerdere ŠKODA's staat ook bij de ENYAQ iV veiligheid duidelijk voorop.  

IMG_4497

Actieradius met verschillende accupakketten

De basisversie kent een 109 kW sterke elektromotor met een actieradius van 340 kilometer. De sterkste versie, met een vermogen van 150 kW, kent een actieradius van maximaal 500 kilometer. De ENYAQ wordt ook geleverd met vierwielaandrijving in twee verschillende versies. De krachtigste variant van de twee levert 225 kW en sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden. Naar verluidt komt de ŠKODA ENYAQ beschikbaar in vijf verschillende vermogensvarianten. 

De uitvoeringen

De accu is de basis van uw ŠKODA ENYAQ iV. Daar bovenop kunt u opties toevoegen naar wens.

SKODA SUPERB COMBI

Wel een iV, maar liever een stationwagen?

Als absoluut topmodel van ŠKODA wordt de vernieuwde SUPERB COMBI geleverd met de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid, rijcomfort, prestaties en duurzaamheid. Hij is de ruimste in zijn klasse met een indrukwekkende 1.950 liter bagageruimte. Het langgerekte design maakt de SUPERB COMBI tot een stijlvolle verschijning. Voor de kleine meerprijs van €1000 rijdt u een SUPERB COMBI iV.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

skodafabia
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header octavia
3 januari 2023
Een ŠKODA met abonnement: flexibeler kun je niet rijden

Met ingang van januari 2023 zijn de ŠKODA FABIA, SCALA en KAMIQ ook te rijden met een flexibel maandabonnement. Dat werkt heel eenvoudig: neem een abonnement  en geniet voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van alle ruimte, comfort en rijplezier.

header
18 januari 2023
ŠKODA levert wereldwijd 731.300 auto’s in 2022

ŠKODA heeft in 2022 wereldwijd 731.300 nieuwe auto’s afgeleverd, een robuust resultaat ondanks de wereldwijde omstandigheden

header
21 november 2022
ŠKODA slaat mijlpalen in auto- en onderdelenproductie

ŠKODA heeft sinds het begin van deze maand drie indrukwekkende productiemijlpalen gerealiseerd. Zo rolde in Kvasiny de 750.000ste KODIAQ SUV van de lijn en produceerde de autofabrikant de vier miljoenste EA211-motor en het 15 miljoenste exemplaar van de nieuwste-generatie transmissie.

header
15 november 2022
Zo kun je de ENYAQ COUPÉ RS iV thuis prima verantwoorden

Je kunt de ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV nu proefrijden bij de ŠKODA-dealer. Dat je dit sportieve topmodel direct mee naar huis wilt nemen, begrijpen wij volledig. Maar hoe leg je dat uit aan gezinsleden die verwachten dat je met een praktische ŠKODA komt voorrijden?

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.