ŠKODA KAMIQ

Ontdek de KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

De praktische en wendbare stands-SUV.

Kopen vanaf
€ 27.290
Private lease vanaf
€ 419
Bijtelling
22%

Compacte SUV

De ŠKODA KAMIQ heeft een hoge zit en is net zo wendbaar als een coupé. Oftewel: de KAMIQ heeft het beste van twee werelden. Deze SUV van ŠKODA rijdt u vanaf € 27.290 of € 419 per maand wanneer u liever private leaset.

Een knappe wagen

De ŠKODA KAMIQ ziet er ontzettend goed uit. Het is een SUV dus de KAMIQ heeft een robuust uiterlijk, maar daarnaast wordt dit design ook knap gecombineerd met dynamiek en elegantie. Wanneer u de KAMIQ ziet, weet u gelijk dat u met een ŠKODA te maken heeft. Tegelijkertijd heeft de KAMIQ een volledig eigen karakter met SUV-kenmerken. De grille is breed en de koplampen zijn in twee delen verdeeld. Dit laat de KAMIQ opvallen.

ŠKODA KAMIQ op voorraad

Stralend en functioneel interieur

De KAMIQ laat u thuis voelen als u instapt. De functionaliteiten in het interieur zijn optimaal ingericht waardoor u moeiteloos alle systemen bedient. U kunt de ŠKODA KAMIQ bestellen met Virtual Cockpit. Hiermee kunt u informatie over bijvoorbeeld de navigatie, rijstatus, uw toerental en uw snelheid weergeven. U kiest zelf welke informatie u ziet doordat u kunt kiezen uit vijf verschillende layouts.

De stoelen die u kunt kiezen in de KAMIQ zijn prachtig vormgegeven maar bovenal heel erg comfortabel. Zelfs tijdens een lange rit, zit u nog steeds comfortabel.

Iedere rit vol vertrouwen

Standaard heeft de KAMIQ al aardig wat assistentiesystemen en u kunt er nog veel meer assistenten bij kiezen. Ze helpen u bij het parkeren of kunnen zelfs ongelukken voorkomen. Bekijk hieronder welke assistentiesystemen de KAMIQ allemaal heeft.

  • Rear Traffic Alert – dit is onderdeel van Side Assist (dodehoek herkenning). Wanneer u achteruit rijdt uit een parkeervak, heeft u niet altijd even veel zicht. Wanneer er direct gevaar dreigt, remt het systeem de KAMIQ uit zichzelf.
  • Manoeuvre Assist – als de parkeersensoren een obstakel detecteren, remt de KAMIQ af om een botsing te voorkomen.
  • Grootlichtassistent – de naam zegt het al. Dit systeem zorgt ervoor dat grootlicht automatisch naar dimlicht gaat wanneer er bijvoorbeeld een tegenligger aan komt. Zo verblindt u niemand met uw KAMIQ.
ŠKODA KAMIQ

Motoren

Over de motoren hoeft u bij de KAMIQ niet lang te twijfelen. De enige keuzes die u moet maken, is of u voor een DSG-automaat of voor een 6-versnellingen handbak gaat en of het een 1.0 TSI of een 1.5TSI wordt.

De uitvoeringen

Welke KAMIQ past bij u? 

SKODA KAROQ

Op zoek naar wat meer ruimte?

De compacte SUV is meteen herkenbaar als ŠKODA. Zeeën van ruimte, Simply Clever oplossingen en een standaard rijke uitrusting. De ŠKODA KAROQ heeft een emotioneel, sportief design met daarin meerdere kristalachtige elementen.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

privatelease-skoda-mobiel
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

inruilskoda-mobiel
Inruilvoordeel

Ontvang nu € 1000 tot € 2000 inruilvoordeel wanneer u uw auto inruilt voor een ŠKODA.
 

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

ŠKODA ENYAQ iV
Private lease ŠKODA ENYAQ iV

Rijden in de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ iV wordt bereikbaarder dan ooit te voren. De elektrische SUV van het Tsjechische merk is te private leasen vanaf € 569 per maand, na aftrek van de EV-subsidie.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header_mobiel
28 februari 2022
Unieke preview met ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV op 16 maart

Komt u op woensdag 16 maart 2022 de volledig elektrische ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV bewonderen? Tijdens deze unieke preview krijgt u een mogelijkheid om de ENYAQ van dichtbij te bewonderen.

Headerafbeelding ENYAQ iV COUPÉ
24 februari 2022
ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV nu te bestellen in RS-uitvoering

Al snel na de onthulling van de ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV brengt het Tsjechische merk als snel de sportieve RS-uitvoering op de markt. Het eerste volledig elektrische RS-model is vanaf nu te bestellen bij De Waal Autogroep vanaf € 58990.

Enyaq coupe iv
31 januari 2022
ŠKODA presenteert nieuwe ENYAQ COUPÉ iV aan de wereld

Op 31 januari onthulde ŠKODA de volledig nieuwe en elektrische ENYAQ COUPÉ iV aan de wereld. De ENYAQ COUPÉ is de navolging van de succesvolle ŠKODA ENYAQ. Bekijk hier de eerste beelden van de ENYAQ COUPÉ iV

ŠKODA ENYAQ iV
19 januari 2022
ŠKODA boekt in 2021 groot succes in Nederland

Het merk ŠKODA AUTO leverde in het jaar 2021, ondanks uitdagende marktomstandigheden, wereldwijd 878.200 auto’s af en heeft in Nederland groot succes geboekt.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.