Skoda Kamiq hero mobiel

Ontdek de Kamiq

Škoda Kamiq

De praktische en wendbare stads-SUV.

Kopen vanaf
€ 28.490
Private lease vanaf
€ 409
Bijtelling
22%

Compacte SUV

De Škoda Kamiq is een krachtige en wendbare stads-SUV met een ruime kofferbak waar je alle sporttassen van jouw zaterdagfamilie kwijt kunt. Deze SUV van Škoda rijd je vanaf € 28.490 of € 409 € 379 per maand wanneer je liever private leaset.

Een knappe wagen

Opvallen is niet zo moeilijk in een Škoda Kamiq. De brede grille en de in tweeën gedeelde koplampen geven 'm een unieke uitstraling. De zwarte grille benadrukt nog maar eens het stoere karakter van de compacte SUV. De achterzijde van de Kamiq is robuust. De achterlichten zijn gecombineerd met de achterreflextoren, waardoor de karakteristieke C-vorm ontstaat die de Kamiq zo herkenbaar maakt.

Het driedimensionale design met kristalstructuur is een van de meest opvallende kenmerken van de Kamiq. De matrix-technologie verbetert het zicht voor de bestuurder.

Škoda Kamiq op voorraad

Gericht op de bestuurder

De Kamiq laat je thuis voelen vanaf het moment dat je instapt. De functionaliteiten in het interieur zijn optimaal ingericht waardoor je moeiteloos alle systemen bedient. Met de virtual cockpit kun je de gewenste informatie weergeven. Je kiest zelf welke informatie je ziet doordat je kunt kiezen uit vijf verschillende lay-outs.

De stoelen die je kunt kiezen in de Kamiq zijn prachtig vormgegeven maar bovenal heel erg comfortabel. Zelfs tijdens een lange rit, zit je nog steeds comfortabel.

Iedere rit vol vertrouwen

Je kunt onderweg van alles tegenkomen. Om ervoor te zorgen dat de auto klaar is voor alle situaties die zich kunnen voordoen, zijn er extra assistenten met meerdere functies om jou als bestuurder zo nodig te ondersteunen. 

Zo houdt de Kamiq een oogje in het zeil met behulp van Side Assist. Met behulp van radarsensoren in de achterbumper houdt Side Assist het gebiedt achter en naast de auto in de gaten. Met Adaptive Lane Assist wordt de auto in het midden van de juiste rijstrook gehouden en waarschuwt zo nodig de bestuurder. Met behulp van Predictive Adaptive Cruise Control voorziet de Kamiq de rijomstandigheden voor de komende 1 tot 2 kilometer. Zo nodig kan het systeem automatisch de rijsnelheid aanpassen.

Skoda preview (14)

Motoren

Keuzestress is niet nodig bij het uitzoeken van de motor. De enige keuze die je hoeft te maken, is of je voor een DSG-automaat of voor een 6-versnellingen handbak gaat.

De uitvoeringen

Welke Kamiq past bij jou? 

Skoda KAROQ

Op zoek naar wat meer ruimte?

De compacte SUV is meteen herkenbaar als Škoda. Zeeën van ruimte, Simply Clever oplossingen en een standaard rijke uitrusting. De Škoda Karoq heeft een emotioneel, sportief design met daarin meerdere kristalachtige elementen.

Škoda acties

Bekijk de lopende acties.

Actieoverzichtpagina afbeelding Skoda Premium Deals
Škoda Premium Deals

Tot en met mei 2024 profiteer je van veel voorraadvoordeel op onze Škoda modellen: met flinke inruilpremies, scherpe private lease tarieven en véél prijsverlagingen. 

Škoda nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Škoda nieuws.

h3-dsc6297--1-kopie-43dc4636
27 mei 2024
Deze 3 oude Škoda-modellen plagen de lucht

De volgende 3 modellen uit het verleden bewijzen dat Škoda ook vroeger veel aandacht had voor aerodynamica.  

elroqsilhouet hero mobiel
22 mei 2024
Škoda laat eerste details volledig elektrische Elroq zien

Škoda heeft de eerste silhouetbeelden van de geheel nieuwe Elroq vrijgegeven. 

06-enyaq-coupe-iv-moon-white
17 mei 2024
Wegenbelasting elektrische auto; dit moet je weten

Als je in een elektrische auto rijdt, betaal je momenteel geen wegenbelasting. Maar hoe zit dat in 2025 en verder?

Skoda airbag hero mobiel
15 mei 2024
Zo jong is de airbag

Je vindt hem tegenwoordig in elke nieuwe auto: de airbag. Maar waar komt de airbag eigenlijk vandaan? 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Škoda.