ŠKODA KAMIQ

Ontdek de KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

De praktische en wendbare stads-SUV.

Kopen vanaf
€ 27.290
Private lease vanaf
€ 439
Bijtelling
22%

Compacte SUV

De ŠKODA KAMIQ heeft een hoge zit en is net zo wendbaar als een coupé. Oftewel: de KAMIQ heeft het beste van twee werelden. Deze SUV van ŠKODA rijdt u vanaf € 27.290 of € 439 per maand wanneer u liever private leaset.

Een knappe wagen

De ŠKODA KAMIQ ziet er ontzettend goed uit. Het is een SUV dus de KAMIQ heeft een robuust uiterlijk, maar daarnaast wordt dit design ook knap gecombineerd met dynamiek en elegantie. Wanneer u de KAMIQ ziet, weet u gelijk dat u met een ŠKODA te maken heeft. Tegelijkertijd heeft de KAMIQ een volledig eigen karakter met SUV-kenmerken. De grille is breed en de koplampen zijn in twee delen verdeeld. Dit laat de KAMIQ opvallen.

ŠKODA KAMIQ op voorraad

Stralend en functioneel interieur

De KAMIQ laat u thuis voelen als u instapt. De functionaliteiten in het interieur zijn optimaal ingericht waardoor u moeiteloos alle systemen bedient. U kunt de ŠKODA KAMIQ bestellen met Virtual Cockpit. Hiermee kunt u informatie over bijvoorbeeld de navigatie, rijstatus, uw toerental en uw snelheid weergeven. U kiest zelf welke informatie u ziet doordat u kunt kiezen uit vijf verschillende layouts.

De stoelen die u kunt kiezen in de KAMIQ zijn prachtig vormgegeven maar bovenal heel erg comfortabel. Zelfs tijdens een lange rit, zit u nog steeds comfortabel.

Iedere rit vol vertrouwen

Standaard heeft de KAMIQ al aardig wat assistentiesystemen en u kunt er nog veel meer assistenten bij kiezen. Ze helpen u bij het parkeren of kunnen zelfs ongelukken voorkomen. Bekijk hieronder welke assistentiesystemen de KAMIQ allemaal heeft.

  • Rear Traffic Alert – dit is onderdeel van Side Assist (dodehoek herkenning). Wanneer u achteruit rijdt uit een parkeervak, heeft u niet altijd even veel zicht. Wanneer er direct gevaar dreigt, remt het systeem de KAMIQ uit zichzelf.
  • Manoeuvre Assist – als de parkeersensoren een obstakel detecteren, remt de KAMIQ af om een botsing te voorkomen.
  • Grootlichtassistent – de naam zegt het al. Dit systeem zorgt ervoor dat grootlicht automatisch naar dimlicht gaat wanneer er bijvoorbeeld een tegenligger aan komt. Zo verblindt u niemand met uw KAMIQ.
ŠKODA KAMIQ

Motoren

Over de motoren hoeft u bij de KAMIQ niet lang te twijfelen. De enige keuzes die u moet maken, is of u voor een DSG-automaat of voor een 6-versnellingen handbak gaat en of het een 1.0 TSI of een 1.5TSI wordt.

De uitvoeringen

Welke KAMIQ past bij u? 

SKODA KAROQ

Op zoek naar wat meer ruimte?

De compacte SUV is meteen herkenbaar als ŠKODA. Zeeën van ruimte, Simply Clever oplossingen en een standaard rijke uitrusting. De ŠKODA KAROQ heeft een emotioneel, sportief design met daarin meerdere kristalachtige elementen.

ŠKODA acties

Bekijk de lopende acties.

private lease skoda private lease
Private lease voordeel

 Inclusief wegenbelasting, verzekeringen, pechhulp onderweg en onderhoud bij de ŠKODA-dealer. U hoeft alleen nog maar aan de brandstof te denken. 

skoda private lease 1700x956 tourvoordeel
Inruilvoordeel

Ga tijdens de ŠKODA Tourvoordeel voor € 2.000 extra inruilpremie op de KAMIQ, SCALA of FABIA bij De Waal Autogroep

dsgskoda-mobiel
DSG-automaat actie

De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

skoda karoq sportline 1700x956
Tourvoordeel op Sportline-uitvoering

Ga voor de extra sportieve Sportline-uitvoering van de KAROQ en SUPERB tijdens ŠKODA Tourvoordeel. Uw voordeel loopt op tot en met € 3.200.

ŠKODA nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste ŠKODA nieuws.

Header  skoda 1995
3 oktober 2022
25 jaar ŠKODA OCTAVIA COMBI: de eerste was paars

In september 1997 onthult ŠKODA een designmodel van de nieuwe OCTAVIA COMBI. Het ontwerp valt zo goed in de smaak bij de bezoekers van de internationale autoshow in Frankfurt, dat de stationwagen bijna ongewijzigd in productie gaat. 

Header skoda van het jaar
29 september 2022
ŠKODA ENYAQ iV uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023

De ŠKODA ENYAQ iV is vandaag gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’. In een concurrerend veld van deelnemers die meedongen naar de felbegeerde titel was het met name het veelzijdige totaalpakket van de ENYAQ iV dat voor de vakjury de doorslag gaf. 

header skoda vision gt
21 september 2022
ŠKODA VISION GT: digitaal designmodel voor een elektrische racer

ŠKODA Design heeft een nieuwe invulling gegeven aan de ŠKODA 1100 OHC uit 1957. Geïnspireerd door dat origineel presenteert het merk nu de VISION GT, een computeranimatie van een volledig elektrische raceauto.

Header SKODA
9 september 2022
Waarom elektrische auto’s snakken naar de herfst

Op mooie lente- of herfstdagen kom je verder op een acculading stroom dan tijdens hoogzomer of hartje winter. Deze gevolgen heeft de buitentemperatuur op het stroomverbruik en de actieradius van je elektrische auto.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe ŠKODA.