Header zomecampagne SEAT mobiel

Zorgeloos genieten

SEAT Safety check

Veilig onderweg.

Zomertijd is dé periode om erop uit te gaan met jouw SEAT. Zorg ervoor dat jouw SEAT klaar is voor de reis met onze Safety Check. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat jouw auto veilig is en klaar voor de weg. Plan op tijd een afpsraak in, zodat je zeker weet dat jouw SEAT er op tijd klaar voor is.

SEAT Safety Check

SEAT Safety Check

De zomer is hét moment om samen met uw SEAT de mooiste plekjes te ontdekken. Jouw SEAT neemt je overal naartoe. Geniet zonder zorgen is waar SEAT service voor staat. Kom langs in een van onze werkplaatsen voor de Safety Check. Bij de Safety Check lopen we je SEAT na op 20 essentiële punten, o.a. airco, accu, banden, remmen, vloeistoffen, verlichting en ruitenwissers voor slechts € 35.

✔ Bandenprofiel ✔ Slijtagepatroon ✔ Bandenreparatieset en reservewiel ✔ Bandenspanning ✔ Remblokken ✔ Remschijven ✔ Ruitenwissers ✔ Ruitensproeier-niveau ✔ Ruitensproeiers ✔ Voorruit ✔ Motoroliepijl ✔ Koelvloeistof vorstbeveiliging ✔ Koelvloeistofniveau ✔ Accu ✔ Airconditioning ✔ Verwarming ✔ Trekhaak ✔ Deuren ✔ Buitenverlichting ✔ Uitlaatsysteem

SEAT Airco Service

Airco Service

Regelmatig reinigen en bijvullen zorgt dat de airco in topconditie blijft en je altijd kunt genieten van schone, frisse lucht. Nu incl. geurbehandeling voor € 149*.

De omgeving verkennen

Deze SEAT drager is geschikt voor 2 (elektrische) fietsen. Snel te monteren en kantelbaar, waardoor de achterklep bereikbaar blijft. De fietsendrager is er nu voor € 449.

SEAT fietsendrager
SEAT korting op accessoires

Hoge korting accessoires

Wat meer spullen meenemen? Maak gebruik van hoge kortingen op heel veel originele SEAT Accessoires, nu tot 20% korting.

Helemaal voorbereid op vakantie

Plan een aircocheck en -onderhoud en laat uw zomerbanden onder de auto zetten.

*De adviesprijs voor airco onderhoud incl. geurbehandeling voor modellen met een bouwjaar vanaf 2016 bedraagt € 219.