Volkswagen zomercampagne header mobiel

Klaar voor vertrek

Volkswagen Zomercheck

Zorgeloos eropuit.

De zomer komt eraan. Tijd om eropuit te gaan. Een dagje uit, een weekendje weg of lekker op vakantie. Jouw Volkswagen brengt je overal naar toe. Plan voor je op vakantie gaat een zomercheck in en laat je auto op 20 punten checken voor slechts € 30. 

Volkswagen zomercheck

Waarom een zomercheck?

De zomer is een tijd van zorgeloos genieten. Met de zomercheck weet je zeker dat je Volkswagen klaar is voor jouw plannen. We controleren je auto op 20 essentiële punten en vullen meteen alle vloeistoffen bij. Plan nu de zomercheck in voor € 30.

✔ Bandenprofiel ✔ Slijtagepatroon ✔ Bandenreparatieset en reservewiel ✔ Bandenspanning ✔ Remblokken ✔ Remschijven ✔ Ruitenwissers ✔ Ruitensproeier-niveau ✔ Ruitensproeiers ✔ Voorruit ✔ Motoroliepijl ✔ Koelvloeistof vorstbeveiliging ✔ Koelvloeistofniveau ✔ Accu ✔ Airconditioning ✔ Verwarming ✔ Trekhaak ✔ Deuren ✔ Buitenverlichting ✔ Uitlaatsysteem

Airco onderhoudsbeurt

De airco van je auto zorgt dat je altijd fris achter het stuur zit. Een airco vraagt ook onderhoud. regelmatig reinigen en bijvullen zorgt dat de airco in topconditie blijft en je altijd kunt genieten van schone, frisse lucht. Plan jouw onderhoudsbeurt dus nog vóór de zomer in. Nu incl. geurbehandeling voor € 149.

  • Verwijdert bacteriën en schimmels
  • Altijd een optimale koelprestatie
  • Voorkom dure reparatie aan je airco-compressor
  • Geen muffe geurtjes meer
Volkswagen Airco onderhoudsbeurt
Volkswagen originele accessoires

25% korting op accessoires

Ga fris de zomer in met een nieuwe velours mattenset, een complete set zonwering voor meer comfort en een elektrische koelbox voor de langere ritten of een heerlijke picknick. Profiteer nu van 25% korting op deze accessoires. Fietsen waar je maar wilt? Dat kan met de Volkswagen fietsendrager al vanaf € 399.

Helemaal voorbereid op vakantie

Plan een aircocheck of -onderhoud en laat je zomerbanden onder de auto zetten.