De Waal Beneden Leeuwen

Kom naar De Waal Autogroep

Onderhoud in Beneden-Leeuwen

Is je auto toe aan een onderhoudsbeurt of APK? Op een steenworp afstand van Beneden-Leeuwen vind je De Waal Autogroep in Druten. De Waal is officieel servicedealer van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Wij werken altijd met originele onderdelen van de merken en voeren vakkundig onderhoud volgens fabrieksvoorschriften. Zo ga je  na een beurt of APK weer vertrouwd op weg!

Klein of groot onderhoud

Met een klein onderhoudsbeurt houd je je auto in topconditie. Tijdens de kleine beurt wordt de motorolie en oliefilter vervangen, remschijven en -blokken gecontroleerd en worden, waar nodig, vloeistoffen bijgevuld.  

Rijd je al wat langer in je auto, dan raden wij een grote beurt aan. Hierbij doen we een uitgebreide inspectie, waaronder ook de distributieriem, en lezen wij de auto uit om storingen te signaleren.

Schade reparatie Druten Volkswagen
Schade en Reparatie Beneden-Leeuwen

Schade en reparatie

Ook met schade aan je auto kun je terecht bij De Waal Autogroep. Een kleine reparatie kunnen wij wellicht verhelpen in de garage in Druten. Is een grotere reparatie nodig? Dan beschikken wij over een professioneel schadeherstelbedrijf, Schadenet Rivierenland in Tiel. Wij regelen het vervoer vanaf de vestigingen naar het schadebedrijf en je krijgt van ons bericht wanneer de autoschade is verholpen. 

APK - Algemene Periodieke Keuring

De werkplaats van De Waal Druten is een erkende RDW-keuringsinstantie. Hierdoor wordt de Algemene Periodieke Keuring (APK) vakkundig uitgevoerd. Je auto wordt nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen. Denk hierbij aan verlichting, remmen en banden. Een APK kost bij De Waal Autogroep € 30. Deze prijs is inclusief BTW en afmeldkosten. Kom je langs voor een onderhoudsbeurt? Dan is een APK gratis. Hierbij betaal je wel nog € 4,35 afmeldkosten.

Bandenwissel beneden-leeuwen

Bandenwissel in Maas en Waal

Gedurende de winter daalt het kwik vaker onder het vriespunt en bestaat de kans dat het asfalt erg glad kan worden door bevriezing. Zeker op de Maas en Waalweg (N322) en Van Heemstraweg kan dat voor gevaarlijke situaties zorgen. Zorg daarom dat je in de winterperiode altijd op winterbanden rijdt. Zo verklein je de kans op onnodige schade aan je auto. Woon je in West Maas en Waal en wil je je banden wisselen? Plan een afspraak bij De Waal Autogroep.

Plan eenvoudig een werkplaatsafspraak

Een afspraak maken bij De Waal Autogroep gaat eenvoudig en volledig online. Via de werkplaatsplanner plan je in vier stappen je bezoek aan De Waal in Druten. Geef hier aan welke werkzaamheden er nodig zijn of welk vervangend vervoer je mogelijk wenst mee te nemen. Maak via onderstaande knop eenvoudig je afspraak, dan zien wij je graag snel langskomen bij De Waal in Druten.

De Waal Autogroep - JVV Automotive