APK

Algemene Periode Keuring voor € 30

APK in West Maas en Waal en Druten

Gratis APK bij een onderhoudsbeurt. Plan online uw afspraak.

Elke auto is na een periode toe aan een verplichte APK. Tijdens deze keuring wordt uw auto gekeurd op vastgestelde veiligheids- en milieueisen. Denk hierbij aan verlichting, remmen, banden en registratie. Woont u in de regio Beneden-Leeuwen of Druten? Ga dan naar de De Waal in Druten. Als officieel servicedealer van Volkswagen, Audi, ŠKODA en SEAT helpen wij u graag vakkundig verder bij een APK. Boek eenvoudig en snel online uw werkplaatsafspraak.

Bandenwissel beneden-leeuwen

Vakkundige APK bij De Waal

Alle werkplaatsen van De Waal Autogroep zijn erkende RDW-keuringsinstanties. Onze monteurs kennen uw auto door-en-door, waardoor de APK van uw auto vakkundig en snel uitgevoerd kan worden. Tijdens een APK keuren wij uw auto op de volgende punten:

  • Verkeersveiligheid: Profieldiepte van banden, remmen, autogordels, spiegels, ruiten(wissers), uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. 
  • Milieu-eisen: Uitstoot van uitlaatgassen door middel van viergasmeting.
  • Registratie: Het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer óf chassisnummer en gebruikte brandstof. 
APK Keuring youtube

Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Is uw auto auto binnenkort toe aan een onderhoudsbeurt, maar ook aan een APK? U kunt een APK en onderhoudsbeurt combineren en dan is uw APK geheel gratis. Het enige wat u aan de APK dan nog dient te betalen is de wettelijke afmeldkosten van € 4,35.  Aangezien niemand blij wordt van onaangename verrassingen ontvangt u bij De Waal Druten vooraf een heldere offerte. Op onze uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen krijgt u ook nog eens twee jaar garantie.

Grote onderhoudsbeurt Beneden-Leeuwen
De Waal Druten

De Waal in Maas en Waal

De Waal Autogroep kent een aardige geschiedenis in het Land van Maas en Waal. Voorheen in Beneden-Leeuwen, maar inmiddels gevestigd in Druten. De Waal Druten is een vestiging met vakkundig personeel en kennis van de regio. Kom langs bij onze vestiging en maak kennis met ons personeel.