APK

Algemene Periode Keuring voor € 30

APK in West Maas en Waal en Druten

Gratis APK bij een onderhoudsbeurt. Plan online je afspraak.

Elke auto is na een periode toe aan een verplichte APK. Tijdens deze keuring wordt je auto gekeurd op vastgestelde veiligheids- en milieueisen. Denk hierbij aan verlichting, remmen, banden en registratie. Woon je in de regio Beneden-Leeuwen of Druten? Ga dan naar de De Waal in Druten. Als officieel servicedealer van Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT helpen wij je graag vakkundig verder bij een APK. Boek eenvoudig en snel online je werkplaatsafspraak.

Bandenwissel beneden-leeuwen

Vakkundige APK bij De Waal

Alle werkplaatsen van De Waal Autogroep zijn erkende RDW-keuringsinstanties. Onze monteurs kennen je auto door-en-door, waardoor de APK van je auto vakkundig en snel uitgevoerd kan worden. Tijdens een APK keuren wij je auto op de volgende punten:

  • Verkeersveiligheid: Profieldiepte van banden, remmen, autogordels, spiegels, ruiten(wissers), uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. 
  • Milieu-eisen: Uitstoot van uitlaatgassen door middel van viergasmeting.
  • Registratie: Het kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer óf chassisnummer en gebruikte brandstof. 
APK Keuring youtube

Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Is jouw auto auto binnenkort toe aan een onderhoudsbeurt, maar ook aan een APK? Je kunt een APK en onderhoudsbeurt combineren en dan is de APK geheel gratis. Het enige wat je aan de APK dan nog dient te betalen is de wettelijke afmeldkosten van € 4,35.  Aangezien niemand blij wordt van onaangename verrassingen ontvang je bij De Waal Druten vooraf een heldere offerte. Op onze uitgevoerde werkzaamheden en onderdelen krijg je ook nog eens twee jaar garantie.

Grote onderhoudsbeurt Beneden-Leeuwen
De Waal Druten

De Waal in Maas en Waal

De Waal Autogroep kent een aardige geschiedenis in het Land van Maas en Waal. Voorheen in Beneden-Leeuwen, maar inmiddels gevestigd in Druten. De Waal Druten is een vestiging met vakkundig personeel en kennis van de regio. Kom langs bij onze vestiging en maak kennis met ons personeel.