de-waal-druten-beneden-leeuwen

Je auto in optimale topvorm

Onderhoudsbeurt in Beneden-Leeuwen

Kleine of grote onderhoudsbeurt

Het is van groot belang om met enige regelmaat je auto een onderhoudsbeurt te geven. Zo verklein je de kans op grote en dure reparaties en kun je langer genieten van je auto. De Waal Autogroep is officieel servicedealer van Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda. Wij leveren vakkundig onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, werken met originele onderdelen en je ontvangt twee jaar garantie op vervangen onderdelen en werkzaamheden. Is je auto toe aan grote of kleine onderhoudsbeurt? Maak online een afspraak in onze werkplaats.

Onderhoud Volkswagen

Kleine onderhoudsbeurt

Wij adviseren om na 15.000 kilometer, of na maximaal één jaar, een kleine onderhoudsbeurt uit te voeren op je auto. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt vervangen wij de motorolie en oliefilter, controleren wij de remschrijven en -blokken op dikte en vullen wij, indien nodig, alle vloeistoffen bij. Verloopt de APK van je auto binnen nu en twee maanden? Wanneer je een bezoek brengt aan onze werkplaats voor een kleine onderhoudsbeurt, verrichten wij dan ook gratis een APK indien noodzakelijk.

Grote onderhoudsbeurt

Na 30.000 kilometer, of na maximaal twee jaar, adviseren wij om een grote onderhoudsbeurt te plegen op je auto. Naast het vervangen oliefilter en motorolie én controleren van remschijven en remblokken, wordt bij een grote onderhoudsbeurt ook je auto uitgelezen om mogelijke storingen te signaleren en vindt er een uitgebreide inspectie plaats volgens fabrieksvoorschrift. Hierbij wordt ook gekeken naar de distributieriem. Ook bij een grote onderhoudsbeurt geldt, wanneer een APK noodzakelijk is voeren wij deze gratis voor je uit bij een grote onderhoudsbeurt.

Grote onderhoudsbeurt Beneden-Leeuwen

Servicebeloften van De Waal Autogroep

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf;
  • 2 jaar garantie op originele onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden;
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa;
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets); 
  • Kleine reparaties worden direct verholpen;
  • Altijd gebruik van originele onderdelen.

Kom langs bij De Waal Druten

Op een kleine tien minuten rijden van Beneden-Leeuwen vind je De Waal Autogroep in Druten. Wij zijn officieel servicedealer van o.a. Volkswagen in de regio Druten en West Maas en Waal. Laat een kleine of grote onderhoudsbeurt uitvoeren door onze gekwalificeerde technische specialisten. Zo blijft je auto in topconditie. 

De Waal Druten