Hero_VW_Bedrijfswagens_Economy_Check_mobiel

Bedrijfswagen ouder dan 5 jaar?

Economy Service

15% voordeel op onderhoud, remmen en riemen

Is jouw bedrijfswagen al 5 jaar of ouder?

Dan krijg je 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten met Economy Service! Vervang bijvoorbeeld extra voordelig je distributieriem of remmen. Werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door onze gespecialiseerde monteurs. Die werken met door de fabriek voorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Zo is de kwaliteit en veiligheid optimaal gewaarborgd. En blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Economy Service 2023 - 1

De Economy Service

Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd krijgen oudere bedrijfswagens te maken met extra werkzaamheden en kosten. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van een luchtfilter, verversen van de remvloeistof en de reparatie van remschijven en schokbrekers. Economy Service zorgt ervoor dat je de beste prijs voor onderdelen en werkzaamheden krijgt. En niet onbelangrijk, ujow bedrijfswagen wordt vakkundig gerepareerd en onderhouden door echte specialisten!

De voordelen van Economy Service

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 4 jaar garantie op reparaties
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer

Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kun je na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot jouw auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaar je op onderhoudskosten en heb je wel de zekerheid dat ujow Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door Economy Onderdelen

Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze serviceadviseurs kunnen je precies vertellen bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen

Bij Volkswagen Economy Service heb je 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend

Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal je een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de serviceadviseur in jouw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreek je wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij je direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen dealer en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Normaliter kost een een losse APK bij € 30 (all-in, ex btw). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service

Bij Volkswagen Economy Service krijg je standaard een Mobiliteitsgarantie. Daarmee ben je na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

*Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service is van toepassing op particulieren en bedrijven (SLA afspraken uitgezonderd) en biedt voor alle Volkswagen Bedrijfswagens, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, waterpompen, accu's en ruitenwissers. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld banden vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven.