volkswagen-bedrijfswagen-economy-service-mobiel

Voor Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar

Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service

Lage onderhoudsprijzen. 100% Volkswagen.

Gaat uw Bedrijfswagen al wat langer mee?

Geen probleem! Speciaal voor die bedrijfswagens is er de Volkswagen Economy Service bedacht: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, 100% Volkswagen kwaliteit en 2 jaar garantie. Zo bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

De Waal Gorinchem-10

De Economy Service

Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd krijgen oudere bedrijfswagens te maken met extra werkzaamheden en kosten. Voorbeelden hiervan zijn het vervangen van een luchtfilter, verversen van de remvloeistof en de reparatie van remschijven en schokbrekers. Economy Service zorgt ervoor dat u de beste prijs voor onderdelen en werkzaamheden krijgt. En niet onbelangrijk, uw bedrijfswagen wordt vakkundig gerepareerd en onderhouden door echte specialisten!

De voordelen van Economy Service

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer

Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kunt u na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot uw auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaart u op onderhoudskosten, maar heeft u wel de zekerheid dat uw Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door Economy Onderdelen

Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze Serviceadviseurs kunnen u precies vertellen bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen

Bij Volkswagen Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend

Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal u een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in uw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt u wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en uw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Normaliter kost een een losse APK bij De Waal € 30 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service

Bij Volkswagen Economy Service krijgt u standaard een Mobiliteitsgarantie. Daarmee bent u na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.