Garantie Audi

Standaard 4 jaar garantie

Audi Garantie

Het comfort van zorgeloos autorijden.

4 jaar fabrieksgarantie

Met de aankoop van een Audi kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Daarom heb je op jouw Audi maar liefst 4 jaar garantie. Zo hoef jij je gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kun je onbezorgd genieten van je Audi.

Garantie Audi

Fabrieksgarantie

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, kun je aanspraak doen op fabrieksgarantie zolang het onderhoud van de auto volgens de fabrieksvoorschriften is uitgevoerd. Je kunt bij elke Audi Servicepartner binnen Nederland de garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. De Waal Autogroep is Audi Servicepartner. De fabrieksgarantie blijft van kracht als de auto gedurende de garantietermijn wordt doorverkocht aan een opvolgende eigenaar. 

Carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

Lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de garantie op je Audi? Bekijk de brochure of neem contact met ons op.