Garantie Škoda

4 jaar garantie

Škoda Garantie

Op Škoda kun je vertrouwen.

Standaard 4 jaar garantie

We willen dat je zo lang mogelijk met plezier in je Škoda rijdt. Daarom heb je op jouw Škoda maar liefst 4 jaar garantie. 

Garantie Škoda

Škoda  Service

Je hoeft je gedurende de garantieperiode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt onbezorgd genieten van je Škoda. Onze 4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Škoda fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar Extra Garantie. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Je kunt bij De Waal garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. Bij een eigenaarswissel blijft de garantie op de auto behouden.

Heb je een benzine, diesel of CNG aangedreven auto?

Dan gelden de volgende garanties voor je Škoda. Reparaties zijn niet vooraf planbare werkplaatsactiviteiten, en veelal afhankelijk van rijgedrag en externe omstandigheden. Voorbeelden van reparaties zijn het vervangen turbo's of aircopompen. Hier geldt 4 jaar reparatiegarantie*.

Met de mobiliteitsservice krijg je gratis pechhulp in Nederland en de rest van Europa. Mocht een directe reparatie ter plekke niet lukken dan schieten we je ook te hulp.

 

Garantie Škoda

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Škoda heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Indien er lakproblemen optreden door materiaal- of fabricagefouten worden vastgesteld door onze monteurs, wordt de schade hersteld zonder dat daarbij loon- en materiaalkosten in rekening worden gebracht. 

4 jaar standaard garantie

Onze 4 jaar garantie** bestaat uit 2 jaar Škoda  fabrieksgarantie aangevuld met 2 jaar Extra Garantie. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Je kunt bij De Waal als Škoda Service partner de garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. Bij een eigenaarswissel blijft de garantie op de auto behouden.

12 jaar garantie op de carrosserie

Voor alle Škoda-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar. Voor de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.  

Garantie Škoda

2 jaar standaard garantie

Op elke volledige elektrische Škoda zit standaard 2 jaar garantie*. Zo hoef je zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Je kunt bij elke Škoda Service partner binnen Nederland de garantiewerkzaamheden laten uitvoeren. Bij een eigenaarswissel blijft de garantie op de auto behouden.

3 jaar lakgarantie

Een nieuwe Škoda heeft standaard 3 jaar lakgarantie. Indien er lakproblemen optreden door materiaal- of fabricagefouten worden vastgesteld door jouw Škoda-dealer, wordt de schade hersteld zonder dat daarbij loon- en materiaalkosten in rekening worden gebracht. 

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op elke hoogvoltaccu bij nieuwe elektrische en hybride modellen van Škoda zit een garantie van 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Voor reparaties, vragen of problemen kun je het beste contact met ons opnemen. Onze speciaal opgeleide technici zijn gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu’s te mogen werken. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

12 jaar garantie op de carrosserie

Voor alle Škoda-modellen met een volledig verzinkte carrosserie geldt een garantietermijn van 12 jaar. Voor de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het herstel van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.  

Aanvullende informatie

*De CITIGOe iV wordt standaard geleverd inclusief zes jaar onderhoud en APK. Speciaal opgeleide Škoda technici zullen de werkzaamheden uitvoeren. De Škoda CITIGOe iV wordt geleverd inclusief: - 2 jaar volledige fabrieksgarantie - 8 jaar fabrieksgarantie op de hoogvoltaccu (max. 160.000 km) - Door Škoda geadviseerde onderhoudsinspecties en de wettelijke APK-keuringen voor een periode van 6 jaar óf maximaal 90.000 km (hetgeen wat als eerst bereikt wordt), uit te voeren door een erkende Nederlandse Škoda servicepartner naar keuze.

** 4 jaar garantie niet van toepassing op elektrische voertuigen van Škoda. Op de elektrische voertuigen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Škoda biedt standaard 4 jaar garantie op elke auto met verbrandingsmotor, gebouwd vanaf augustus 2020 - modeljaar 2021. De garantie blijft van toepassing zolang er door de fabriek voorgeschreven onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Benieuwd naar de resterende garantie op je Škoda? Neem hiervoor contact met ons op.