Shuttel

De flexibele mobiliteitskaart

Shuttel

Geef uw medewerkers toegang tot alle vormen van vervoer.

Een ideale mobiliteitskaart voor ondernemers

Shuttel is een flexibele mobiliteitskaart waarmee u uw medewerkers toegang geeft tot alle vormen van vervoer; trein, bus, tram, metro, deelauto of –scooter, taxi en fiets. Ook bijbehorende diensten als reiskosten- en thuiswerkvergoedingen.

Shuttel

Slim inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften

De Shuttle mobiliteitskaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart. Eenvoudig in- en uitchecken bij de vervoerder. Wij zorgen ervoor dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld, zodat uw medewerker probleemloos gebruik kan maken van de dienst. U betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van mobiliteit. Reist uw medewerker niet, dan betaalt u als werkgever ook niet.

Alle gemaakte kosten zijn terug te vinden op één maandelijkse factuur. U betaalt achteraf, zodat u niet voor  verrassingen komt te staan.

Regisseur van eigen mobiliteit

Met Shuttel maakt u uw medewerkers regisseurs van hun eigen mobiliteit. Tegenwoordig is een combinatie van verschillende vervoersmiddelen vaak de efficiëntste manier om van A naar B te reizen. Met de Shuttel mobiliteitskaart worden alle reistransacties feilloos online bijgehouden. Prettig voor werknemers, ideaal voor werkgevers. Als werkgever heeft u beduidend minder administratiekosten en uw medewerkers zijn mobieler dan ooit.

Shuttel

Een oplossing voor iedereen

Shuttel is er voor start-ups en MKB’ers tot groeiende giganten. Wij helpen u persoonlijk met de invulling van mobiliteit binnen uw organisatie. Hoe groter de organisatie, hoe specifieker de wens. Wij bieden een gunstige volumekorting vanaf honderd medewerkers, met een oplopend voordeel tot veertig procent.

Ook biedt Shuttel een werkgeversmodule, waarmee u profiteert van extra voordelen. U kunt te allen tijde rekenen op betrouwbare oplossingen en persoonlijke support van Shuttel. De reismogelijkheden worden voortdurend uitgebreid. Net als u werken ze continu aan het verbeteren en vernieuwen van hun producten, diensten en processen. Innovatie zorgt voor groei.

Shuttel

Alle voordelen onder elkaar

  •  Alle mobiliteit via één abonnement
  • Minder administratieve last: één overzichtelijke factuur
  • Nooit zonder saldo op uw kaart
  • Aantrekkelijk werkgeverschap
  • Kosten beheersbaar: betaal alleen naar gebruik
  • Na drie declaraties de abonnementsprijs voor een geheel jaar terugverdiend