Volkswagen Multivan Hero mobiel

Voor mekaar.

Volkswagen Multivan

Gemaakt om te multitasken

Kopen vanaf
€ 59.990
Bijtelling
22%

De Volkswagen Multivan

Omdat je soms je gezin, soms een half elftal en soms een paar mountainbikes wilt meenemen. Omdat je altijd voor comfort gaat en veiligheid altijd voorop staat. En... omdat je soms elektrisch en soms benzine wilt rijden. Daarom is de Volkswagen Multivan eHybrid altijd een goede keuze. Met ruimte voor zeven personen, twee schuifdeuren, zo'n 50 elektrische kilometers en een premium personenauto-gevoel.

Volkswagen Multivan bulli (6)

De altijd herkenbare Multivan

De typische ronde vormen die bekend zijn van de voorgaande Multivans is ook in deze uitvoering terug te zien, maar dan met een moderne touch. IQ.Light LED-matrixkoplampen met een doorlopende lichtstrip, een grille met camera’s en sensoren voor assistentiesystemen en twee kleuren lak. De 4,97 meter lange bus beschikt over een tweedelig glazen panoramadak, wat de ruimte accentueert.

Volkswagen Multivan op voorraad

Familieauto, verhuisauto, naar-de-sportauto

De nieuwe Multivan is gebouwd op het MQB-platform wat ervoor zorgt dat de vloer volledig vlak is. Met het innovatieve railsysteem in de vloer kunt u de bus volledig naar wens indelen. De stoelen kunnen eenvoudig uit het railsysteem gehaald worden, waardoor u ‘s ochtends de nieuwe kast kan ophalen en ’s middags met de kinderen en hun vriendjes op pad kan.

Volkswagen Multivan

Veiliger dan ooit

Tijdens uw rit in de nieuwe Multivan kijken er voortaan meer dan 20 slimme assistenten met u mee, waaronder Lane assist, adaptive cruise control en parkeersensoren. Amazon Alexa integratie zorgt voor optimale connectiviteit door middel van spraakbediening. Handsfree, dus kunt u zich focussen op het verkeer. En natuurlijk optimaal genieten van uw Multivan.

Bijna geruisloos door de stad zoemen

In Nederland wordt de Multivan standaard geleverd met de krachtige, 160 kW/218 pk sterke 1.4 eHybrid-aandrijflijn. Hiermee is het mogelijk om kortere afstanden volledig elektrisch aangedreven af te leggen. De 1.4 TSI benzinemotor schakelt op langere ritten automatisch bij.

De ruime en veelzijdige nieuwe Multivan is er vanaf € 46.413, waarmee hij vanwege de veel lagere CO2-waarde aanzienlijk scherper geprijsd is dan zijn voorganger. De Multivan is tijdelijk verkrijgbaar als extra rijk uitgeruste Bulli Edition. Al vanaf € 59.990 en met € 3.500 inruilpremie.

Rijdt u liever in een ruime SUV?

De nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace is véél: veel beenruimte, veel trekkracht, veel uitrusting en veel voordeliger dan zijn voorganger. U rijdt de nieuwe Tiguan Allspace vanaf € 38890 en vanaf oktober staat ‘ie in onze showrooms.

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header mailing
Volkswagen up! = up!

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Profiteer nu het nog kan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

passatehybrid1
17 april 2024
Passat eHybrid: 134 km elektrische range, veel ruimte en trekkracht

De nieuwe Volkswagen Passat is nu ook te bestellen vanaf € 49.990* als Passat eHybrid, met de nieuwste plug-in hybridetechnologie. 

gtifanfest
12 april 2024
Voorverkoop nu al legendarisch Volkswagen GTI Fanfest gestart

Over minder dan vier maanden vindt van 26 tot en met 28 juli het grote GTI Fanfest van Volkswagen plaats.

mib4
8 april 2024
De evolutie van MIB4: tailormade navigatie voor elektrische Volkswagens

In een tijd waarin navigatie-apps op smartphones ons de weg wijzen, leggen we bij Volkswagen de lat nog hoger met ons innovatieve MIB4 infotainment- en navigatiesysteem. 

autoworldbrussels37 hero desktop
8 april 2024
Beeldverslag Autoworld Brussel: één grote Golf-familie

De Volkswagen Golf blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit. Reden voor Autoworld Brussel om recent een Golf Cars & Coffee te organiseren op de Esplanade vóór het museum in de Belgische hoofdstad. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.