CUPRA Raval hero mobiel

De elektrische stadsauto van de toekomst

CUPRA Raval

Een compacte, elektrische stadsauto waarbij er is gekeken naar duurzaamheid, stijl en prestaties. De CUPRA Raval is zo ontworpen dat hij zich voor doet komen als stadsauto, verrassend veel binnenruimte heeft én een grote actieradius van maar liefst 440 kilometer. Hiermee is deze rebel uitermate geschikt voor buiten de stad. Het model wordt in 2025 aan het gamma van CUPRA toegevoegd. En, zeg nou eerlijk. De looks beloven veel goeds, toch?

Een echte uitdager

Het ontwerp van de compacte en sportieve Raval is strak en sportief, waardoor de auto een unieke uitstraling krijgt. De auto is gebouwd op het MEB-platform van Volkswagen en heeft een vermogen van 226 pk, wat zorgt voor een indrukwekkende acceleratie van slechts 6,9 seconden van 0-100 km/u. De topsnelheid van de auto is begrensd op 160 km/u. Dit is gedaan, omdat de auto is afgesteld op stadsgebruik en hiermee dus geen hoge topsnelheid nodig heeft.

Duurzaam én sportief

De bolide is slechts 4 meter lang en verandert de definitie van duurzaamheid. Met gebruik van gerecyclede polymeren, biologische materialen, 3D print- en weefmethoden zorgt voor een lichtgewicht ontwerp. Daarmee zorgt de Raval voor maximalisatie van de prestaties en het bereik.

elektrische cupra born

Wel elektrisch en sportief, toch wat groter

De CUPRA Born kent niet alleen een excentriek design en zit ook vol innovatieve systemen. De elektrische Born kent maximaal 231 pk en 310 Nm. Je gaat van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Gaat jouw hart al sneller kloppen van de CUPRA Born?