Electric Roadshow

16 oktober 2020

Roadshow bij De Waal Autogroep

Vier nieuwe modellen ervaren in één uur tijd? Tijdens de Roadshow van De Waal Autogroep kan dat. U krijgt bij ons de exclusieve mogelijkheid om de gloednieuwe Volkswagen Golf 8, Audi A3, SEAT Leon én ŠKODA OCTAVIA COMBI te ontdekken tijdens een gecombineerde proefrit.

Deze vier modellen zijn dit jaar geïntroduceerd op de Nederlandse automarkt. Vanwege corona konden wij geen passend introductie evenement organiseren. Met de Roadshow willen wij deze gloednieuwe modellen alsnog het podium geven die zij volgens ons verdienen en bovenal willen wij u laten kennismaken met deze knappe staaltjes innovaties.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande button en reserveer uw plek!

Van 22 t/m 31 oktober

De Golf, A3, Leon en OCTAVIA gaan in 6 dagen onze 6 vestigingen af. Donderdag 22 oktober start de Roadshow bij De Waal in Geldermalsen. De dag erna staan de auto’s in Druten, op zaterdag 24 oktober vindt u ze in Tiel. De week erna beginnen we weer op donderdag, de 29e, in Zaltbommel, gevolgd door Culemborg op de vrijdag en we sluiten de Roadshow zaterdag 31 oktober af in Gorinchem.

4x gloednieuw

In februari verwelkomden wij de achtste generatie van de Volkswagen Golf in onze showrooms. Standaard is deze Golf uitgerust met een volledig digitale cockpit, is hij leverbaar met mild hybride en plug-in hybride motoren en is ‘ie voorzien van innovatieve LED-verlichting.

Leverbaar vanaf € 25.120 of € 339 per maand* bij private lease.

Plan uw proefrit in de Golf 8 hier.

In april maakte we plek voor de SEAT Leon in onze SEAT-showroom in Tiel. De Leon heeft een uitgesproken dynamisch design en is op alle fronten geïnnoveerd ten opzichte van zijn voorganger. Standaard is de Leon voorzien van LED-koplampen, Lane Assist, een lederen multifunctioneel stuurwiel en DAB+ radio.

Leverbaar vanaf € 25.695 of € 369 per maand* bij private lease.

Reserveer uw Roadshow plek voor de Leon.

In diezelfde maand kwam de ŠKODA OCTAVIA COMBI naar ons toe. De vierde generatie van deze ŠKODA is geïntroduceerd als rijk uitgeruste First Edition. Deze OCTAVIA is ruimer van zijn voorganger, is volledig connected en beschikt over de nieuwste assistentiesystemen.

Leverbaar vanaf € 28.490.

Boek uw gecombineerde proefrit.

Audi was in juni aan de beurt met de gloednieuwe Audi A3. Met een sportief design, volledig gedigitaliseerd en hij heeft krachtige en efficiënte motoren. De Audi A3 Sportback is vanaf nu ook bestelbaar als TFSI e met een plug-in hybride motor. Deze versie levert 204pk en heeft een puur elektrische actieradius van 67 kilometer.**

Leverbaar vanaf € 33.880 of € 399 per maand* bij private lease.

Ervaar de nieuwe A3 tijdens een proefrit.

Alles op een verantwoorde wijze

Wij houden ons tijdens de Roadshow aan de geldende maatregelen en richtlijnen om men zo veilig mogelijk te laten genieten van de proefritten. Tussen de proefritten door maken wij de auto’s schoon met een desinfecterend middel. Een mondkapje tijdens dit evenement is gewenst maar niet verplicht.