Audi A4 Edition

7 januari 2021

De magie van zwart: Audi A4 en A5 S edition competition

Audi trapt 2021 in stijl af met de S edition competition-uitvoeringen van de Audi A4 (Limousine en Avant) en de A5 (Coupé en Sportback). Herkenbare highlights van deze modellen zijn de stijlvolle ‘black’ accenten en een opvallende combinatie van sportiviteit en luxe. De S edition competitions zijn per direct leverbaar vanaf € 45.815*.

Sportiviteit is hét kenmerk van de S edition competition-uitvoeringen. De A4 Limousine en Avant laten dat om te beginnen zien met 18 inch lichtmetalen velgen in contrastkleur en Full LED-verlichting. De A5 Coupé en Sportback S edition competition beschikken over 19 inch lichtmetalen velgen en Matrix LED-verlichting. De nieuwe modellen vallen ook op door het sportieve S line exterieur met onder meer specifieke bumpers en een verlaagd sportonderstel. Het ‘optiekpakket zwart’ zet die dynamiek extra aan met onder meer een zwarte afwerking van de grille en raamsierlijsten en zwarte accenten in de vóór- en achterbumper. Bij alle modellen zijn de buitenspiegels uitgevoerd in hoogglans zwart en zijn de ramen vanaf de B-stijl extra donker getint. De A4 Avant S edition competition heeft daarbij matzwarte dakrails.

Sportiviteit en luxe

S line én extra zwarte accenten zetten ook de toon voor de sportieve interieurambiance. Naast verlichte instaplijsten met S-logo, sportstoelen vóór, een multifunctioneel met leder bekleed stuur, zwarte hemelbekleding en edelstalen pedalen zijn ook interieurlijsten in zwarte klavierlak standaard. Het ambiente lichtpakket (keuze uit vele kleuren) en het opbergpakket zijn eveneens standaard inbegrepen.

Hightech volgens Audi

Alle S edition competition-uitvoeringen van de A4 en A5 krijgen standaard de soepele en razendsnel schakelende S tronic-automaat met dubbele koppeling. Cruise control, de Audi virtual cockpit plus, MMI navigatie plus, de vrijwel onbegrensde online mogelijkheden van Audi Connect, comfortairconditioning en het alarmsysteem maken het rijden nog aangenamer, veiliger én comfortabeler.

De Audi A4 en A5 S edition competition worden standaard geleverd met vier jaar garantie en zijn per direct leverbaar. Dit zijn de prijzen:

  • A4 Limousine S edition competition 35 TFSI S tronic: € 45.815*
  • A4 Avant S edition competition 35 TFSI S tronic: € 48.245*
  • A5 Sportback S edition competition 35 TFSI S tronic: € 52.245*
  • A5 Coupé S edition competition 35 TFSI S tronic: € 52.515*

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.