seatarona-5 hero mobiel

18 april 2024

SEAT Arona bereikbaarder dan ooit via SEAT Private Lease

SEAT staat voor scherpe prijzen en rijk uitgeruste auto’s. Niet alleen op het gebied van verkoopprijzen maakt SEAT rijden voor een breed publiek bereikbaar, ook als het gaat om private-leasetarieven toont het Spaanse merk zich van zijn voordeligste kant. Zo is de Arona stads-SUV nu al te rijden vanaf € 349 per maand*; een maandtarief dat misschien wel het scherpste in zijn klasse is. Ook de Ibiza - nu vanaf € 369 per maand* - is een zeer aantrekkelijk private-lease-aanbod.

Met de tijdelijke private-lease-actie voor de Arona rijden SEAT-klanten nu een compacte SUV met een lekker hoge zit voor slechts € 349 per maand*. Oftewel: een SUV met een private lease-tarief dat lager ligt dan het maandbedrag van menig hatchback. Met SEAT Private Lease rijd je als particulier zorgeloos voor een vast bedrag per maand. Van motorrijtuigenbelasting en verzekering tot en met onderhoud: alles is inbegrepen, alleen de brandstofkosten komen er nog bij. 

Naast de scherpe private-leasetarieven heeft Arona rijden ook tal van andere voordelen. De compacte SUV is ruim, comfortabel en wendbaar. Bovendien is hij heel compleet: een 8,25 inch touchscreen, Apple CarPlay & Android Auto, SEAT Connect, cruise control, lane assist, virtual cockpit en 16’’ lichtmetalen velgen zijn bijvoorbeeld altijd standaard. 

seat-ibiza-2021-12-hq
seat-ibiza2

DSG-automaat extra scherp geprijsd

Uiteraard is een Arona ook gewoon te koop, nu zelfs al vanaf € 24.990**. De comfortabele, automatische DSG-transmissie is nu bovendien extra scherp geprijsd. Dat betekent een prijsvoordeel van liefst € 3.050. Als Arona-koper profiteer je tevens van een inruilpremie van € 1.000.

Voordeel Ibiza

Er zijn ook goede redenen om voor een SEAT Ibiza te gaan: de compacte hatchback die net veertig kaarsjes heeft uitgeblazen, ziet er niet alleen goed uit, maar is ook ruim en zijn temperamentvolle karakter komt tot uiting in zowel de prestaties als het weggedrag. Tijdelijk is de Ibiza via private lease te rijden vanaf € 369* per maand. Met een nieuwe vanafprijs van € 21.990** laat de compleet uitgevoerde Ibiza zich ook bij aanschaf van zijn scherpste kant zien. Ibiza-klanten die voor maximaal gemak en comfort gaan, kiezen voor de automatische DSG-transmissie, waarvoor een voordeel van maar liefst € 2.950 geldt. Samen met een inruilpremie van € 1.000 kan het totale voordeel zelfs oplopen tot bijna € 4.000. 

seat-ibiza-fr-01-hq1
Header mobiel private lease days

Private Lease Days

Tot en met 29 april profiteer je van maandelijks voordeel op je private leasetarief. Alleen tijdens deze actieperiode krijg je tot € 138 korting per maand op de basistarieven. Nu is hét moment om te kiezen voor private lease. De rentekosten zijn namelijk gedaald en ook auto's zijn in prijs verlaagd. Daarom kun je weer voor een scherp tarief zorgeloos autorijden.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V.. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.

** Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie seat.nl

Bekijk onze voorraad SEAT Arona