Id. Buzz Event 2560x900 2

1 juni 2022

Feestelijk ID. Buzz Event

Tiel – Op 27 mei jl. was het groot feest in ons Bedrijfswagencentrum in Tiel. Daar stonden namelijk voor één dag de gloednieuwe, volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Veel animo voor de ID. Buzz

Klanten die zich voor het ID. Buzz Event hadden aangemeld kregen de kans om deze elektrische wagens in het echt te bewonderen. Verdeeld over de dag vonden er 5 sessies plaats en mochten wij meer dan 200 bezoekers ontvangen. Naast de kennismaking met het nieuwe lid van de ID familie, konden de bezoekers ook een presentatie bijwonen, vragen stellen omtrent de wagens en genieten van een hapje en een drankje.

Duurzaam op alle vlakken

De personenwagen en bedrijfswagen zijn qua design afgeleid van de iconische T1. Met de ID. Buzz zet Volkswagen in op duurzaamheid. Natuurlijk door volledig in te zetten op elektrificatie en dit is ook terug te zien in de materialen die zijn gebruikt.  Zo wordt er geen leer of andere dierlijke materialen gebruikt in het interieur. De bekleding, het tapijt en het dak zijn gemaakt met gerecyclede producten.

Actieradius en inhoud van de ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz heeft ruimte om vijf inzittenden te vervoeren en maar liefst 1.121 liter aan bagageruimte. In de toekomst staat er nog een ID. Buzz op de planning die ruimte heeft voor 7 tot 9 inzittenden.

De Volkswagen ID. Buzz Cargo heeft een laadruimte van 3,9 m³ en er passen makkelijk 2 europallets in. Het laadvermogen van de ID. Buzz Cargo is 650 kg en heeft een trekgewicht van 1.000 kg.

Beide bussen hebben hetzelfde accupakket van 77 kWh en dat zal uitkomen op een actieradius van 424 kilometer.  

ID. Buzz Event 1700x956 7
ID. Buzz Event 1700x956 15

Eerste ID. Buzz al in bestelling

Op het ID. Buzz event heeft Juliën van der Slikke (Heathclub Julën in Lienden) de ID. Buzz Cargo meteen besteld. De “Beweegbuzz” wordt ingezet voor de buurtcoaches van de gemeente Buren en Neder-Betuwe. Het is een praktische en duurzame manier om de sport- en spelmaterialen te vervoeren. Gezond en beter voor de natuur.

ID. Buzz en ID. Buzz Cargo bestelbaar

Leuk nieuws! De Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn vanaf nu te bestellen. Wilt u meer informatie over de personenwagen en de bedrijfswagen, klik op de button voor meer informatie.