Header VWBWG ID Buzz Cargo

Keuzehulp: zeven redenen om voor de ID. Buzz te kiezen

De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo doen oude tijden herleven met de iconische look van de oude T1-bus. Een lust voor het oog met innovatieve technologieën en een sterk accupakket aan boord. U hoeft ons niet meer te overtuigen van deze prachtige bus, maar wij begrijpen het volkomen als u nog niet helemaal overtuigd bent. Geen probleem. Wij overtuigen u graag via onderstaand artikel waarom u zou moeten kiezen voor de Volkswagen ID. Buzz of Volkswagen ID. Buzz Cargo.

1. Exterieur van een iconisch model

Het design van de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zullen u wellicht bekend voorkomen. Het design van de elektrische bus is namelijk geïnspireerd op de welbekende en zeer populaire T1-bus, waarmee Volkswagen vanaf 1950 veel successen boekte. Onze verkoopadviseur Geert van Beers legt u in de onderstaande video uit wat de gelijkenissen zijn tussen beide bussen.

IMG_5572
maxresdefault (1)
ID Buzz Laadpaal

2. Elektrische bus met een ruime actieradius

De ID. Buzz en ID. Buzz Cargo zijn niet de eerste volledig elektrische bussen van Volkswagen. Een aantal jaren geleden trok Volkswagen al het doek van de e-Crafter. Echter zijn de twee ID.-bussen nu wel voorzien van een ruime actieradius. Beide worden geleverd met een 77 kWh-accupakket en daarmee hebben ze een actieradius van 424 kilometer (WLTP). Is de accu toch bijna op? De ID. Buzz laadt zich binnen 30 minuten op van 5% naar 80%. Zo kunt u na een kleine pauze snel weer de weg vervolgen.

3. Ruimtelijk interieur en grote laadruimte

Aan ruimte geen gebrek in de ID. Buzz. Dat geldt voor de personenvariant met plek voor 5 inzittenden en een bagageruimte van 1.121 liter, maar ook zeker voor de zakelijke Cargo-uitvoering. De ID. Buzz Cargo kent een laadruimte van 3,9 m3 waar er gemakkelijk twee europallets in kunnen staan. Het laadgewicht voor de ID. Buzz is 650 kilogram en kent daarnaast nog een trekgewicht van maar liefst 1.000 kilogram. 

achterkant van ID Bus

4. Subsidies en fiscale voordelen op ID. Buzz Cargo

Heeft u interesse in de zakelijke ID. Buzz Cargo? Wanneer u investeert in deze elektrische bedrijfswagen kunt u profiteren van een subsidieregeling (SEBA) en fiscale voordelen, zoals de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) of Milieu-investeringsaftrek (MIA). Lees meer over deze voordelen via onderstaande button.

5. Voorzien van de laatste ontwikkelingen

U gaat zorgeloos de weg op in uw ID. Buzz met Travel Assist. Travel Assist verbindt drie assistentiesystemen met elkaar die u helpen bij sturen, remmen, optrekken en medeweggebruikers op afstand houden. U houdt alleen nog de handen aan het stuur.

Verder is het interieur van de ID. Buzz afgewerkt met een 10" of 12" multimediasysteem, meerdere USB-poorten en is de bekleding in de bus gemaakt van duurzaam materiaal. 

IMG_5593
lichtmetalen velgen VWBWG

6. Zeven jaar onderhoud en acht jaar garantie

Bij de aanschaf van de ID. Buzz Cargo betaalt u niet alleen voor de aanschaf van de elektrische bus, maar u krijgt daar ook zeven jaar (of tot 160.00 kilometer) gratis onderhoud en APK bij inbegrepen. Daarnaast geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst acht jaar garantie op het accupakket. Zo kunt u als ondernemer rekenen op langdurige bedrijfszekerheid. 

7. Nu te bestellen, begin 2023 geleverd

De productie van de ID. Buzz en ID. Buzz Cargo is van start gegaan. Dit najaar staat de ID. Buzz al bij De Waal in de showroom en begin 2023 is de volledig elektrische bus leverbaar.

De personenvariant van de ID. Buzz wordt verkrijgbaar vanaf € 55.000. De ID. Buzz Cargo is leverbaar vanaf € 46.200 excl. BTW. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan of kom langs in onze showroom.

IMG_5586