Vip preview (10)

Niet 3 maar 4 nieuwe Volkswagen bij VIP Preview

De VIP Preview bij De Waal Autogroep in Tiel. Het was een groot succes: ruim 200 enthousiaste bezoekers, 4 gloednieuwe Volkswagen modellen en een ontzettend fijne sfeer. Kon je er niet bij zijn of wil je nog even terugdenken aan dit mooie evenement? Bekijk dan hieronder de foto’s en de aftermovie.

Thumbnail

De nieuwe Volkswagen modellen

De nieuwe Tiguan, Passat, ID.7 en Touareg

Onze klanten konden voor de officiële introductie kennis maken met de gloednieuwe Tiguan, Passat en ID.7. En als verrassing voor onze klanten hadden wij ook nog de nieuwe Volkswagen Touareg in de showroom staan.

De Volkswagen experts en onze verkoopadviseurs stonden klaar voor de genodigden om álles te vertellen over deze vier nieuwe Volkswagen modellen. We vertellen je hieronder nog kort over deze vier nieuwe modellen.

De nieuwe Volkswagen Tiguan

Over enkele maanden staat de gloednieuwe Volkswagen Tiguan definitief in onze showrooms. De looks van deze succesvolle SUV zijn flink geüpgraded. Het design vaan de voorkant heeft vlak liggende geïntegreerde koplampen. Optioneel is de LED-strip over de gehele breedte van de neus. Ook aan de achterzijde heeft de nieuwe Tiguan een stoere uitstraling door bijvoorbeeld stoere lijnen boven de wielkasten.

De nieuwe Volkswagen Tiguan heeft standaard altijd een DSG-automaat. Je kunt kiezen voor een 1.5 eTSI met 130 of 150pk en er komen ook twee krachtige Tiguan PHEV uitvoeringen. De ene heeft 204pk en de andere 272pk. Met de hybride Tiguan rijd je tot wel 100 kilometer volledig elektrisch.

Het interieur van de nieuwe Volkswagen Tiguan geeft je vertrouwen en hier is ook volop geïnnoveerd. Volkswagen heeft materiaal gekozen van de hoogste kwaliteit en ook de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. Je waant je in luxe. Het nieuwste MIB-infotainmentsysteem (MIB4) maakt je ritten overzichtelijk en comfortabel. De systemen sluiten goed op elkaar aan en zijn gebruikersvriendelijk ingericht.

De nieuwe Volkswagen Passat

Ook de nieuwe Passat verwachten we begin van 2024 in onze Volkswagen showrooms. Je kunt kiezen voor een Passat PHEV of een Passat met een mild-hybride aandrijving. Bij de nieuwe Passat Plug-in Hybride heb je de keuze voor een 204pk of een 272pk versie. De mild-hybride is er met een 150pk motor.

Aan de looks van deze nieuwe businessclass Volkswagen kun je goed zien dat ‘ie nieuw is. De 9e generatie heeft een volledig nieuw design met natuurlijk een hoge kwaliteit. De Passat is 150mm langer, 20mm breder en niet hoger dan zijn voorganger. De neus is heel herkenbaar door de scherpe LED-koplampen.

Bij het interieur valt het gelijk op dat Volkswagen als doel had om het gebruikersvriendelijk te maken: het volledige dashboard is van de grond af aan opnieuw uitgedacht. De menustructuur op het infotainmentsysteem is eenvoudiger en toont meer klasse uit.

De nieuwe Volkswagen ID.7

Sinds eind november vind je een grote, elektrisch aangedreven limousine in de showrooms van De Waal Autogroep: de Volkswagen ID.7. Met een range tot wel 700 kilometer en een high class interieur wil je eigenlijk nooit meer uitstappen.

Binnenkort kun je ook proefrijden in deze luxe wagen. Reserveer nu alvast je proefrit via de button.

De nieuwe Volkswagen Touareg

De Volkswagen Touareg is weer terug op de Nederlandse markt. De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Touareg heeft een toegestaan trekgewicht tot wel 3.500 kg. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan.