Nieuwe Skoda Kodiaq modelpagina hero mobiel

Ook als plug-in hybride

Škoda Kodiaq

Kopen vanaf
€ 44.990
Bijtelling
22%

De Škoda Kodiaq is nog ruimer, comfortabeler, praktischer en veiliger dan ooit. Het exterieur is vernieuwd en het interieur stevig aangepakt, waarmee de Kodiaq opnieuw grenzen verlegd. Bovendien is hij nu leverbaar als krachtige plug-in hybride en efficiënte mild-hybride. De nieuwe Kodiaq is vanaf nu te bestellen vanaf € 44.990.

Voor de zaterdagfamilies

De nieuwe Škoda Kodiaq is bedoeld voor de zaterdagfamilies. Die op zaterdag, en ook op andere dagen, op avontuur gaan en alles uit hun auto halen. De Kodiaq bevat Simply Clever features die het leven nét wat makkelijker maken. Daarnaast biedt de SUV je heel veel ruimte. Met een bagageruimte tot 910 liter hoef je nooit meer te twijfelen of die voetbaltas of hutkoffer er nog wel bij kan. 

De nieuwe Kodiaq komt er als vijf- en zevenzitter. Kies je voor je 7-zitter? Dan bevindt er zich achter de derde rij een bagageruimte met een inhoud van 340 liter. De tweede en derde rij zijn neerklapbaar, waarmee je uitkomt op een volume van 2.035 liter.

Škoda Kodiaq op voorraad

Tweede woonkamer

Het interieur van de nieuwste SUV van Škoda is zó comfortabel, dat je eigenlijk niet eens wilt uitstappen. Je beschikt over een digitale cockpit, een head-up display van een vrijstaand 12,9 inch groot infotainmentdisplay. De bediening van de DSG-transmissie is verhuisd naar het stuurkolom, waardoor de middenconsole nu extra opbergruimte biedt. 

Nieuw zijn de Smart Dials van het Tsjechische merk, welke hun intrede maken in de Kodiaq en de Superb. Deze Škoda Smart Dials zijn aanpasbaar en vereenvoudigen de bediening. Elke draai-drukknop biedt intuïtieve toegang tot verschillende voertuigfuncties. Je stelt deze helemaal naar je eigen wens in. 

Veiligheid voorop

Het veiligheidsniveau van de Škoda Kodiaq is nog verder verhoogd. Het merk heeft een aantal van de vele assistentsystemen verder verbeterd, zoals Emergency Assist en Traffic Jam Assist. Volgend jaar debuteert de nieuwe Remote Parking Assist. Hiermee maak je het mogelijk om op afstand te parkeren via een app. Daarbij zijn er tot negen airbags die alle inzittenden beschermen. 

Skoda Kodiaq 2023 (4)

Plug-in hybride

Standaard is de Kodiaq voorzien van mild-hybrid DSG automaat. Dat is het comfort van een automaat en dan ook nog eens extra zuinig in verbruik.

De SUV is ook leverbaar als plug-in hybride. Deze combineert een 1.5 TSI verbrandingsmotor met een elektrische motor. Hiermee beschik je over een systeemvermogen van 150 kW (204 pk) en een elektrisch rijbereik van 123 kilometer*! Een combinatie tussen krachtige prestaties en een laag benzinegebruik. Ook niet geheel onbelangrijk; de hoogspanningsbatterij met 25,7 kWh capaciteit kan eenvoudig worden opgeladen via een stopcontact, een laadpaal, een wallbox of een snellaadstation. 

De uitvoeringen

De nieuwe Kodiaq is er in eerste instantie als gelimiteerde First Edition en als extra luxe Business Edition.

Škoda acties

Actieoverzichtpagina afbeelding Skoda Premium Deals
Škoda Premium Deals

Tot en met mei 2024 profiteer je van veel voorraadvoordeel op onze Škoda modellen: met flinke inruilpremies, scherpe private lease tarieven en véél prijsverlagingen. 

TDF_Tourvoordeel
Škoda Tourvoordeel

Voor, tijdens én na de 111e editie van de Tour de France worden klanten op volop Tourvoordeel getrakteerd! Ontdek al het voordeel op deze pagina.

Enyaq stickert - 1
Škoda Enyaq Voordeel

OP=OP. De Škoda Enyaq 60 is alleen nog uit voorraad leverbaar. Voor de snelle kiezers hebben we extra scherpe acties. Van de inruilpremie verdubbelaar tot veel voorraadvoordeel. 

Škoda nieuws

Škoda OCTAVIA 25 jaar
Al 25 jaar populair: de Škoda OCTAVIA

In september 1996 ging de Škoda OCTAVIA in productie en stond ‘Wannabe’ van de Spice Girls op één. Nu zijn we 25 jaar verder.

skoda fabia
Super Simply Clever: de nieuwe Škoda FABIA

Met maar liefst 43 slimme oplossingen die elke rit makkelijker maken, tilt de nieuwe FABIA Simply Clever naar een nieuw level.

kofferbak inpakken
Veilig en handig de kofferbak inpakken

Welke spullen leg je wáár in de auto? Hoe moet je een dakkoffer inpakken? Waarom klik je de veiligheidsgordels op de achterbank vast als er niemand zit? Lees snel verder voor de antwoorden.

Skoda Fabia
Populair in binnen- en buitenland: Škoda FABIA

Škoda trekt alle registers open voor de vierde generatie FABIA. Hoe kan hij anders het verkoopsucces van zijn voorgangers doorzetten in Nederland en Europa?