Volkswagen Touareg_modelpagina_mobiel

Ontdek de nieuwe Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen op vol vermogen.

Kopen vanaf
€ 89.990
Bijtelling
22%

De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Volkswagen Touareg heeft een toegestaan trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. Als je weet dat een paardentrailer met twee paarden zo'n 2.750 kg weegt, dan weet je genoeg. Dit is de auto die jij nodig hebt. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan. Vanaf september te bestellen. 

Large JPG-TG2384

Plug-in hybride: rij 50 km elektrisch

Een grote auto hoog in verbruik? De Touareg bewijst het tegendeel. De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een supermodern 3.0 V6 verbrandingsmotor als een elektromotor. Deze elektromotor biedt je de mogelijkheid om tot zo'n 50 km volledig elektrisch te rijden. Ideaal voor korte ritten of in de stad. Hierna neemt de verbrandingsmotor het over. Zo rij je met een extra grote auto tóch heel zuinig. 

Volkswagen Touareg op voorraad

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? 

Waar je voorheen zelf in de auto moest klimmen als je tussen twee auto's in geparkeerd stond, kan je nu op een afstandje toekijken hoe jouw Touareg het werk doet. Met Park Assist kon je al met één druk op de knop in- of uitparkeren. Dankzij Remote Park Assist bedien je deze functie nu vanaf je mobiel. Op afstand. 

touaregheader
Web Ready JPG-TG2380

Alles in één oogopslag

Je hebt alle informatie direct tot je beschikking met het digitale instrumentenpaneel en het infortainmentsysteem. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je onmogelijk nog een afslag of een telefoontje missen. Discover Premium is te bedienen met touch, gebaren of met je stem. Zeg het maar. 

Wijst je de weg in het donker

Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel bij Volkswagen. Met de Matrix HD die zich in de Touareg bevindt, val je nog meer op in het verkeer én heb je nog beter zicht in het donker. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 19.200 aparte LED's die nieuwe functies mogelijk maken: 

  • Oriëntatieverlichting - projecteert de voertuigbreedte voor het voertuig. Super handig bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. 
  • Verkeersbordverlichting - vergroot de leesbaarheid van de verkeersborden en vermindert reflectie. 
  • Waarschuwingsverlichting - Herkent fietsers en andere zaken en waarschuwt jou door deze extra te verlichten. 

Oftewel, veiliger dan ooit. 

Wijst je de weg V2
Web Ready JPG-Touareg R eHybrid TGR2399_RGB

Luxe zoals deze bedoeld is

Standaard is de Touareg uitgerust met een super-de-luxe interieur, die helemaal naar wens is samen te stellen. Ieder detail kan je volledig naar jouw hand zetten, kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies bijvoorbeeld voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen mét geheugenfunctie. Of maak het jezelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie. 

De uitvoeringen

De nieuwe Volkswagen Touareg wordt geïntroduceerd in twee verschillende uitvoeringen. Welke past het beste bij jou? 

Liever een maatje kleiner?

Is de Touareg net iets te groot naar je zin? Kom dan kennismaken met de Volkswagen Tiguan. Heerlijk vertrouwd en nu ook leverbaar als plug-in hybride. Als het trekgewicht van de Touareg toch al veel meer was dan nodig, dan voldoet de Tiguan ook aan je wensen, met een trekgewicht van 2.000 kg. 

Volkswagen Tiguan

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

klv-201
Deze Volkswagen spoorweg-Bulli gaat (weer) als een trein

De experts op de klassiekerafdeling van Volkswagen Bedrijfswagens hebben opnieuw een historisch Bulli-juweeltje ontdekt: de spoorweg-Bulli uit 1955, ook wel bekend als de ‘Klv-20’.

volkswagenid.7tourerstonewashedblue-21
Veel ruimte, alles erop en eraan: ID.7 Tourer 1ST Edition

Nederland zijn in totaal slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition beschikbaar, die nu te bestellen zijn vanaf € 64.990*.

Jarige Scirocco hero mobiel
Jarige Scirocco groeit uit tot gezochte cult car

In de jaren zeventig werden Volkswagens nog weleens als saai beschouwd, dus de eerste Scirocco was een kleine revolutie die conventies doorbrak.

db-reg160925-golfgti-46737
50 jaar Golf: ‘De Golf klopt helemaal’

De Volkswagen Golf is 50 jaar. In een serie verhalen geven we unieke exemplaren en hun eigenaren een platform.