Volkswagen Touareg_modelpagina_mobiel

Ontdek de nieuwe Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen op vol vermogen.

Touareg is terug

De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Touareg heeft een toegestaan trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. Als je weet dat een paardentrailer met twee paarden zo'n 2.750 kg weegt, dan weet je genoeg. Dit is de auto die jij nodig hebt. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan. Vanaf september te bestellen. 

Large JPG-TG2384
Plug-in hybride: rij 50 km elektrisch

Een grote auto hoog in verbruik? De Touareg bewijst het tegendeel. De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een supermodern 3.0 V6 verbrandingsmotor als een elektromotor. Deze elektromotor biedt je de mogelijkheid om tot zo'n 50 km volledig elektrisch te rijden. Ideaal voor korte ritten of in de stad. Hierna neemt de verbrandingsmotor het over. Zo rij je met een extra grote auto tóch heel zuinig. 

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? 

Waar je voorheen zelf in de auto moest klimmen als je tussen twee auto's in geparkeerd stond, kan je nu op een afstandje toekijken hoe jouw Touareg het werk doet. Met Park Assist kon je al met één druk op de knop in- of uitparkeren. Dankzij Remote Park Assist bedien je deze functie nu vanaf je mobiel. Op afstand. 

touaregheader
Large JPG-TG2379
Alles in één oogopslag

Je hebt alle informatie direct tot je beschikking met het digitale instrumentenpaneel en het infortainmentsysteem. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je onmogelijk nog een afslag of een telefoontje missen. Discover Premium is te bedienen met touch, gebaren of met je stem. Zeg het maar. 

Wijst je de weg in het donker

Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel bij Volkswagen. Met de Matrix HD die zich in de Touareg bevindt, val je nog meer op in het verkeer én heb je nog beter zicht in het donker. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 19.200 aparte LED's die nieuwe functies mogelijk maken: 

  • Oriëntatieverlichting - projecteert de voertuigbreedte voor het voertuig. Super handig bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. 
  • Verkeersbordverlichting - vergroot de leesbaarheid van de verkeersborden en vermindert reflectie. 
  • Waarschuwingsverlichting - Herkent fietsers en andere zaken en waarschuwt jou door deze extra te verlichten. 

Oftewel, veiliger dan ooit. 

Wijst je de weg V2
Large JPG-TG2380
Luxe zoals deze bedoeld is

Standaard is de Touareg uitgerust met een super-de-luxe interieur, die helemaal naar wens is samen te stellen. Ieder detail kan je volledig naar jouw hand zetten, kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies bijvoorbeeld voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen mét geheugenfunctie. Of maak het jezelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie. 

Enthousiast geworden?

Liever een maatje kleiner?

Is de Touareg net iets te groot naar je zin? Kom dan kennismaken met de Volkswagen Tiguan. Heerlijk vertrouwd en nu ook leverbaar als plug-in hybride. Als het trekgewicht van de Touareg toch al veel meer was dan nodig, dan voldoet de Tiguan ook aan je wensen, met een trekgewicht van 2.000 kg. 

Volkswagen Tiguan

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Header mailing
Volkswagen up! = up!

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Profiteer nu het nog kan!

Taxa_VVD
Volkswagen Voorjaar Deals

Bij De Waal doen we er een schepje bovenop. Bovenop de landelijke acties van Volkswagen. Bekijk onze scherpe aanbiedingen!

Volkswagen T-Roc
Volkswagen Voordeel

Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen? Dit is hét moment; De Waal heeft nu namelijk extra veel acties die uw nieuwe Volkswagen wel héél interessant maken. 

dwa_voorjaarscampagne
Voorjaarsvoordeel op onderhoud

De lente is begonnen en daarmee is het ook tijd om uw Volkswagen klaar te maken voor een prachtig voorjaar. Tot en met 31 mei zijn er verschillende service-acties om zorgeloos het voorjaar tegemoet te gaan. Denk hierbij aan voordeel op een bandenwissel of aircocheck.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

id.buzzlwb20
ID. Buzz nu ook met lange wielbasis en 7 zitplaatsen

De ID. Buzz krijgt een extra dimensie. De nieuwe uitvoering met lange wielbasis meet bijna vijf meter en biedt inclusief derde zitrij plaats aan zeven personen.

intl-vw-bus-day-type-2-orange-small
Volkswagen-bus krijgt internationale jaarlijkse feestdag: Volkswagen Bus Day

De iconische Volkswagen-bus wordt door de National Holiday Calendar geëerd met een eigen internationale feestdag op 2 juni. Deze feestdag gaat de boeken in als 'International Volkswagen Bus Day'. 

touaregheader
Nieuwe Volkswagen Touareg: scherper design, nieuwe technologie en altijd plug-in hybride

Volkswagen’s absolute topmodel wordt weer leverbaar in Nederland! De Touareg heeft een belangrijke update gekregen, maar is nog steeds de ingetogen allrounder onder de grote premium SUV’s.

pologtiedition251
Volkswagen viert een kwart eeuw Polo GTI met bijzondere Edition 25 limited edition

De Polo GTI bestaat 25 jaar! Volkswagen brengt met de Polo GTI Edition 25 een bijzondere jubileumeditie uit.