Volkswagen Touareg_modelpagina_mobiel

Ontdek de nieuwe Touareg

Volkswagen Touareg

Volkswagen op vol vermogen.

Kopen vanaf
€ 89.990

De nieuwe versie van de grootste Volkswagen is nog krachtiger, strakker, slimmer en comfortabeler. De nieuwe Volkswagen Touareg heeft een toegestaan trekgewicht van maar liefst 3.500 kg. Als je weet dat een paardentrailer met twee paarden zo'n 2.750 kg weegt, dan weet je genoeg. Dit is de auto die jij nodig hebt. Of je nu op de elektromotor of op de brandstofmotor rijdt, met de Touareg eHybrid kan je alles aan. Vanaf september te bestellen. 

Large JPG-TG2384

Plug-in hybride: rij 50 km elektrisch

Een grote auto hoog in verbruik? De Touareg bewijst het tegendeel. De Touareg eHybrid is uitgerust met zowel een supermodern 3.0 V6 verbrandingsmotor als een elektromotor. Deze elektromotor biedt je de mogelijkheid om tot zo'n 50 km volledig elektrisch te rijden. Ideaal voor korte ritten of in de stad. Hierna neemt de verbrandingsmotor het over. Zo rij je met een extra grote auto tóch heel zuinig. 

Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? 

Waar je voorheen zelf in de auto moest klimmen als je tussen twee auto's in geparkeerd stond, kan je nu op een afstandje toekijken hoe jouw Touareg het werk doet. Met Park Assist kon je al met één druk op de knop in- of uitparkeren. Dankzij Remote Park Assist bedien je deze functie nu vanaf je mobiel. Op afstand. 

touaregheader
Web Ready JPG-TG2380

Alles in één oogopslag

Je hebt alle informatie direct tot je beschikking met het digitale instrumentenpaneel en het infortainmentsysteem. Met een schermdiameter van maar liefst 38,1 cm kun je onmogelijk nog een afslag of een telefoontje missen. Discover Premium is te bedienen met touch, gebaren of met je stem. Zeg het maar. 

Wijst je de weg in het donker

Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel bij Volkswagen. Met de Matrix HD die zich in de Touareg bevindt, val je nog meer op in het verkeer én heb je nog beter zicht in het donker. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 19.200 aparte LED's die nieuwe functies mogelijk maken: 

  • Oriëntatieverlichting - projecteert de voertuigbreedte voor het voertuig. Super handig bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. 
  • Verkeersbordverlichting - vergroot de leesbaarheid van de verkeersborden en vermindert reflectie. 
  • Waarschuwingsverlichting - Herkent fietsers en andere zaken en waarschuwt jou door deze extra te verlichten. 

Oftewel, veiliger dan ooit. 

Wijst je de weg V2
Web Ready JPG-Touareg R eHybrid TGR2399_RGB

Luxe zoals deze bedoeld is

Standaard is de Touareg uitgerust met een super-de-luxe interieur, die helemaal naar wens is samen te stellen. Ieder detail kan je volledig naar jouw hand zetten, kleuren, stoffen, leer, binnenverlichting, niets is te gek. Kies bijvoorbeeld voor de elektrisch instelbare Ergo Active voorstoelen mét geheugenfunctie. Of maak het jezelf extra comfortabel met de massagefunctie en stoelventilatie. 

De uitvoeringen

De nieuwe Volkswagen Touareg wordt geïntroduceerd in twee verschillende uitvoeringen. Welke past het beste bij jou? 

Liever een maatje kleiner?

Is de Touareg net iets te groot naar je zin? Kom dan kennismaken met de Volkswagen Tiguan. Heerlijk vertrouwd en nu ook leverbaar als plug-in hybride. Als het trekgewicht van de Touareg toch al veel meer was dan nodig, dan voldoet de Tiguan ook aan je wensen, met een trekgewicht van 2.000 kg. 

Volkswagen Tiguan

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Hero_Mobiel
Volkswagen California 6.1: tot wel € 7.000 voordeel

Geniet van ultieme vrijheid en reis waar je maar wilt met de Volkswagen California 6.1. En je ontvangt nu maar liefst tot € 7.000 voordeel op een California 6.1.

Header mailing
Volkswagen up! = up!

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Profiteer nu het nog kan!

De_Waal_Volkswagen_Herfst_Deals
Volkswagen Herfst Deals

Stap deze herfst met véél voordeel in een nieuwe Volkswagen. Profiteer van flinke inruilpremies of kies een aantrekkelijke financiering. Je rijdt direct weg!

Volkswagen Voordeel_hero_mobiel
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Vip preview (6)
Volkswagen VIP Preview

De VIP Preview bij De Waal Autogroep in Tiel. Het was een groot succes: ruim 200 enthousiaste bezoekers, 4 gloednieuwe Volkswagen modellen en een ontzettend fijne sfeer. 

ID.7
Volkswagen ID.7 nu in de showroom, vanaf € 59.990*

De ID.7, het topmodel binnen de elektrische ID.-range van Volkswagen, is nu te rijden bij De Waal. De limousine die lange reizen korter laat lijken, is er nog dit jaar in de luxe Pro Business-uitvoering.

Vernieuwde T-Cross (3)
Extra karakter en luxe: vernieuwde T-Cross nu te bestellen

Volkswagen heeft het kleine broertje van de Touareg opgefrist. De T-Cross is uiterlijk verder aangescherpt, voelt nog comfortabeler én hij biedt standaard meer luxe dan ooit. De nieuwe T-Cross is vanaf vandaag te bestellen!

KNVB verlenging Volkswagen_hero_mobiel
KNVB en Volkswagen blijven samen rijden

De KNVB en Volkswagen hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2028. Sinds 2021 is Volkswagen samen met Volkswagen Bedrijfswagens de duurzame mobiliteitspartner van de KNVB.