Header Zomercampagne VW Bedrijfswagens mobiel

Klaar voor de zomer

Volkswagen Bedrijfswagens Zomercheck

Voor mekaar. Met de zomercheck.

Zomercheck nu € 25

Maak jouw Volkswagen Bedrijfswagen klaar voor de zomer met de zomercheck. Voor slechts € 25 controleren onze merkmonteurs jouw bedrijfswagen op 20 essentiële punten. Van banden, remmen, vloeistoffen, motorruimte, elektrische systemen en zowel het interieur als het exterieur. Plan nu een afspraak voor een zomercheck.

Aircoservice inclusief geurbehandeling

Aircoservice

Zomertijd. Hoog tijd voor aircoservice inclusief geurbehandeling. Zo kun jij straks weer lekker aan de slag in een frisse bedrijfswagen. We checken onder meer het niveau van het koudemiddel. Als dat te laag is, kan de airco beschadigen en dat voorkomen we graag. Je kunt na onderhoud aan je airco weer 3 jaar vooruit.

Zomerbanden

Nog geen zomerbanden? Tijd om de winterbanden van je bedrijfswagen in opslag te plaatsen en te wisselen of nieuwe zomerbanden aan te schaffen. De samenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Plan nu een afspraak.

Zomerbanden BWG
Lichtmetalen velgen Bedrijfswagens

Lichtmetalen velgen voordeel

Geef jouw bedrijfswagen de upgrade die hij verdient. Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op geselecteerde lichtmetalen velgen uit ons assortiment. Kom langs bij één van onze vestigingen en kies de perfecte set velgen uit om van jouw bedrijfswagen een echte eyecatcher te maken. Je kan ook alvast via de webshop een kijkje nemen in het aanbod.

Helemaal voorbereid onderweg

Plan een aircocheck en -onderhoud en laat je zomerbanden onder de auto zetten.