Onderhoud Audi

Zo gaat 'ie langer mee

Audi onderhoud

Service en onderhoud voor je Audi.

Service. Voor iedere Audi

Je wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Jouw Audi is in de beste handen bij onze servicemonteurs.

Onderhoud Audi

Vakkundig onderhoud volgens fabrieksvoorschriften

Je wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kies je voor ons, als officiële Audi dealer, dan weet je zeker dat jouw auto in de beste handen is.

Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen jouwauto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi onderdelen.

Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert je lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoud je daarmee de fabrieksgarantie.

De voordelen van Audi onderhoud

  • Originele Audi-onderdelen.
  • Twee jaar garantie op reparaties.
  • Lage onderhoudsprijzen voor oudere Audi modellen.
  • Gratis mobiliteitsgarantie bij onderhoud.
  • Gratis APK bij onderhoud.
  • Gratis aircocheck bij een onderhoudsbeurt.
  • Behoud van garantie.
Bandenwissel Audi
Onderhoud Audi

APK

De Algemeen Periodieke Keuring (APK) is in Nederland een verplichte keuring. Uw auto wordt nagekeken op de minimale veiligheids- en milieueisen, zoals verlichting, remmen en banden, en registratie.  Bij De Waal kost de APK slechts € 35. En laat je een onderhoudsbeurt uitvoeren, dan is de APK gratis!*

Airco onderhoud

Dat service op het hoogste niveau op een verrassend aantrekkelijk prijsniveau kan plaatsvinden bewijzen we graag. Maak een afspraak voor compleet onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 139.

Airco onderhoud Audi
Audi_Lifetime_Service_Hero_Mobiel

Audi Lifetime Service

Bij Audi De Waal willen we dat je eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met jouw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als jouw Audi al wat langer meegaat. 
Met Audi Lifetime Service kies je voor het beste onderhoud voor uw Audi van 5 jaar of ouder en profiteer je standaard van 15% voordeel op onze onderhoud, remmen en riemen*.

Ontdek alle voordelen of maak direct een afspraak.

Uw Audi weer in showroomstaat

Audi Refresh Service

Voor € 129 zullen wij jouw Audi wassen, reinigen, poetsen en in de was zetten. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding en het dashboard worden volledig gereinigd. Zo is je Audi na een vakantie weer in showroomstaat en tevens klaar voor de komende maanden.

*Onderhoud dat in aanmerking komt voor deze actie: Vast onderhoud elke 15.000 km of 12 maanden of Longlife service bij maximaal 30.000 km / 2 jaar.