Schade en reparatie Audi

Snel weer onderweg

Audi schade & reparatie

Uw voertuig wordt bij alle Schadenet vestigingen hersteld op een kostenbesparend en efficiënte wijze.

Schade?

De Waal Autogroep herstelt in samenwerking met Schadenet Rivierenland professioneel uw autoschade. 

Schadenet Rivierenland

Wij herstellen het voor u

Wij beschikken over een professioneel schadeherstelbedrijf. Schadenet Rivierenland bevindt zich in Tiel aan de Marconistraat. U kunt uw autoschade echter bij elke De Waal vestiging laten herstellen. Wij regelen het vervoer vanaf de vestigingen naar het schadebedrijf en u krijgt vervolgens bericht wanneer uw autoschade is verholpen.

Wanneer u schade aan uw auto heeft, dan wilt u dat de schade aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd wordt. Maar waar moet u eerst heen, de verzekering of het schadebedrijf?

Ruitschade

Heeft u ruitschade, bijvoorbeeld door opspattende steentjes of een (poging tot) inbraak? Om erger te voorkomen is het belangrijk dat zelfs de kleinste ruitschade direct wordt hersteld, zodat uw ruit niet nog verder beschadigd. Kleine ruitbeschadigingen kunnen vaak eenvoudig gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere ruitschade. Bij een grote schade moet de hele ruit worden vervangen. 

U ontvangt korting op uw eigen risico bij ruitvervanging en een sterretje wordt gratis gerepareerd (afhankelijk van uw verzekering).

Ruitschade Audi

Reparatie

Een lekke uitlaat, kapot achterlicht of een beschadigde snaar? Bij De Waal Autogroep laat u dit snel goedkoop en voor een kleine prijs repareren. Plan zelf uw afspraak of neem telefonisch contact, zodat uw vragen beantwoord kunnen worden.

  • Twee jaar garantie op onderdelen
  • Geen verrassingen achteraf: prijsopgave=factuur
  • Reparatie door vakkundige, door Volkswagen opgeleide, monteurs
  • Vaste lage prijzen voor veel voorkomende reparaties
  • Mobiliteitsservice

Express Service

Mankeert uw Audi iets? Dat wilt u uiteraard snel opgelost hebben. Daarom hebben wij voor u de Express Service. Dankzij deze service wordt uw auto direct gerepareerd, zonder afspraak. Zo bent u snel weer mobiel. Kom langs bij De Waal. Als de reparatie minder dan een uur in beslag neemt, repareren wij uw auto terwijl u wacht.

  • Kleine problemen snel en vakkundig verholpen
  • Zonder afspraak
  • U weet direct hoeveel de reparatie kost
  • Klaar terwijl u wacht
Werkplaats distributieriem en multiriem

De distributieriem en multiriem

De distributieriem verzorgt een optimale samenwerking tussen de krukas en de nokkenas. De multiriem of V-snaar zorgt voor aandrijving van de waterpomp, de dynamo, stuurbekrachtiging en aircopomp. Deze onderdelen zijn essentieel voor de rijprestaties van uw auto. 

Daarom adviseren wij u om de riemen iedere vijf jaar te laten vervangen. Meer informatie over de distributieriem of -ketting en de multiriem? Neem contact met ons op of bekijk de pagina.

Bij De Waal helpen we u verder

Vervangend vervoer wanneer uw auto in de werkplaats staat, hulp bij pech onderweg, onderhoud om pech te voorkomen of een passende autoverzekering.