Mobiliteiitsvormen

Voor de zakelijke rijder

Mobiliteitsvormen van De Waal Autogroep

Het is tijd voor ‘De mobiliteit voor morgen’.

Mobiliteit bij De Waal

Naast het kopen of leasen van een auto biedt De Waal meerdere mobiliteitsvormen aan. Zo stap je bijvoorbeeld voor een vast maandelijks bedrag op een leasefiets van Lease a Bike, maak je slim gebruik van openbare vervoersmiddelen met Shuttel en zijn er innovatieve mobiliteitsoplossingen. 

Lease a bike

Fietsregeling

Met een fietsregeling via Lease a Bike kun je alle typen fietsen leasen. Stadsfietsen, e-bikes of bakfietsen, zolang er maar (deels) zelf getrapt moet worden.

Als werkgever kun je zelf bepalen wat je doet met de leasekosten van de fiets. De werknemer kan zelf betalen voor de fiets, je kunt de kosten delen met jouw werknemer of ervoor kiezen om alle kosten op je te nemen.

De ideale mobiliteitskaart

De Shuttle mobiliteitskaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart. Eenvoudig in- en uitchecken bij de vervoerder. Wij zorgen ervoor dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld, zodat jouw medewerker probleemloos gebruik kan maken van de dienst. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van mobiliteit. Reist jouw medewerker niet, dan betaal je als werkgever ook niet.

Alle gemaakte kosten zijn terug te vinden op één maandelijkse factuur. Je betaalt achteraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Shuttel
Poolbeheer

Poolbeheer

Iedere leaseauto kan omgebouwd worden tot een poolauto. Door het inbouwen van een kastje wordt de autosleutel overbodig. Een smartphone (bijvoorbeeld die van jouw medewerkers), in combinatie met een speciale app, vormen de toegang tot de poolauto. Zo kunnen meerdere medewerkers gebruiken van de gedeelde auto. Beter voor het milieu en je portemonnee.

De Mobiliteit voor Morgen

De Mobiliteit voor Morgen

De Waal Autogroep en Autolease Midden Nederland slaan de handen ineen om samen met je te kijken naar innovatieve mobiliteitsoplossingen. Op ons nieuwe platform beantwoorden wij jouw mobiliteitsvragen, geven wij je inzicht in de vernieuwde mobiliteit, inspireren wij je over innovatieve mobiliteitsoplossingen en bieden wij je de mogelijkheid om nu al kennis te laten maken met de mobiliteit voor morgen.