Mobiliteiitsvormen

Voor de zakelijke rijder

Mobiliteitsvormen van De Waal Autogroep

Het is tijd voor ‘De mobiliteit voor morgen’.

Mobiliteit bij De Waal

Naast het kopen of leasen van een auto biedt De Waal meerdere mobiliteitsvormen aan. Zo stapt u bijvoorbeeld voor een vast maandelijks bedrag op een leasefiets van Lease a Bike, maakt u slim gebruik van openbare vervoersmiddelen met Shuttel en zijn er innovatieve mobiliteitsoplossingen. 

Lease a bike

Fietsregeling

Met een fietsregeling via Lease a Bike kunt u alle typen fietsen leasen. Stadsfietsen, e-bikes of bakfietsen, zolang er maar (deels) zelf getrapt moet worden.

Als werkgever kunt u zelf bepalen wat u doet met de leasekosten van de fiets. De werknemer kan zelf betalen voor de fiets, u kunt de kosten delen met uw werknemer of ervoor kiezen om alle kosten op u te nemen.

De ideale mobiliteitskaart

De Shuttle mobiliteitskaart werkt hetzelfde als een OV-chipkaart. Eenvoudig in- en uitchecken bij de vervoerder. Wij zorgen ervoor dat het saldo op de kaart automatisch wordt aangevuld, zodat uw medewerker probleemloos gebruik kan maken van de dienst. U betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van mobiliteit. Reist uw medewerker niet, dan betaalt u als werkgever ook niet.

Alle gemaakte kosten zijn terug te vinden op één maandelijkse factuur. U betaalt achteraf, zodat u niet voor  verrassingen komt te staan.

Shuttel
Poolbeheer

Poolbeheer

Iedere leaseauto kan omgebouwd worden tot een poolauto. Door het inbouwen van een kastje wordt de autosleutel overbodig. Een smartphone (bijvoorbeeld die van uw medewerkers), in combinatie met een speciale app, vormen de toegang tot de poolauto. Zo kunnen meerdere medewerkers gebruiken van de gedeelde auto. Beter voor het milieu en uw portemonnee.

De Mobiliteit voor Morgen

De Mobiliteit voor Morgen

De Waal Autogroep en Autolease Midden Nederland slaan de handen ineen om samen met u te kijken naar innovatieve mobiliteitsoplossingen. Op ons nieuwe platform beantwoorden wij uw mobiliteitsvragen, geven wij u inzicht in de vernieuwde mobiliteit, inspireren wij u over innovatieve mobiliteitsoplossingen en bieden wij u de mogelijkheid om nu al kennis te laten maken met de mobiliteit voor morgen.